Migrering

At vælge leverandør

Lad PeopleNet hjælpe dig med at migrere fra dine on-premise miljøer til Microsofts cloud univers. Med vores erfaring kan vi lede jer sikkert gennem forløbet, undgå faldgruber og drage fordel af best practices i markedet. Hvad enten I ønsker at varetage dele af migreringen selv, og kun trække på PeopleNet til sparring – eller om I vil overlade hele opgaven til os.

Se vores migreringsproces
Leverandør Indkøb Aftale

Kom i gang

Selv om der er mange åbenlyse fordele ved at anvende Microsoft 365, er det ikke sikkert, at I bør tage alle tjenester i brug med det samme. Vi anbefaler at foretage en grundig afklaring af hvilke specifikke fordele I ønsker at opnå, og at holde dette op mod den forventede indsats. Derfor starter vi med en workshop, hvor vi sammen gennemgår jeres specifikke udfordringer og planer, og ud fra det kommer vi med et oplæg på tidsplan, ressourcer og økonomi.

Download GRATIS migreringsguide
samarbejde konsulent team

Migrering af indhold

PeopleNet har foretaget mere end 100 SharePoint og Microsoft 365 (Office 365) opgraderinger, og vi kender de områder der bør belyses før et projekt igangsættes. De fleste migreringsprojekter løber ind i større kompleksitet og ressourceforbrug end forventet. Med en migreringsanalyse undgår du overraskelser, der kan vælte budget og tidsplan undervejs.

Læs ekspertens anbefalinger
Analyse konsulent

Migreringsprocessen

PeopleNet har mange års erfaring med analyse og migrering af SharePoint intranet- og forretningsløsninger og vi tilbyder derfor en velafprøvet metode.
Image

Fremgangsmåde

Ofte vil kunder starte med en migrering af Exchange, det vil sige oprettelse af brugere og deres mail konti, delte postkasser, MX records m.v. – og selvfølgelig udrulning af Outlook-klienter til brugerne.  En migrering af din on-premise SharePoint farm til SharePoint Online vil typisk følge efter. 

Migreringsanalyse

Ofte starter vi med en migreringsanalyse, der giver dig et godt overblik over indhold, specialudvikling og tilpasset design. På denne måde får du et grundlag for at vurdere hvilket indhold og funktioner, der med fordel kan flyttes og hvad der bør slettes eller arkiveres.

Konfiguration

Afhængig af jeres behov, kan der indgå konfiguration af, eksempelvis Teams til samarbejde og vidensdeling, Planner til opgavestyring, og Power Automate til forretningsløsninger. Derudover tilbyder vi rådgivning omkring sikkerhed, compliance, mobile enheder og udrulning af klienter. 

Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Karsten Mottlau
Business Solutions Advisor

__________

+45 2012 9515
kmo@peoplenet.dk

Lars Abrahamsen
Partner & CTO

__________

+45 7021 4445
lab@peoplenet.dk