Om PeopleNet A/S - Som kunde hos os, er du altid i centrum

Dét får du, som kunde hos os

Som kunde hos os er du altid i centrum – uanset om du mangler et kursus i SharePoint, et nyt intranet eller support til en IT-løsning.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Image

Kurser

Hos os kan du få adgang til en bred palette af kurser, som både lærer dig, hvordan du bruger og navigere i forskellige digitale værktøjer. Derudover giver vi dig en grundlæggende forståelse for det digitale værktøjs funktionalitet og muligheder. Du bliver undervist af passionerede undervisere med mange års erfaring i bagagen, og som altid holder sig opdateret med de nyeste funktioner. Har du specifikke behov, eller cases du gerne vil gennemgå, indlægger vi tid i undervisningsprogrammet, så du får mest ud af dit kursus. Ønsker du undervisning på andre områder end det pensum vi tilbyder på vores kurser, skræddersyr vi gerne et kursus specielt til dig.
Derfor er en succesfuld implementering af nye teknologier, så vigtig for din virksomhed

Løsninger

Vi tilbyder mange forskellige digitale og tidsløse løsninger, som vi skræddersyr og tilpasser efter dig og din virksomheds behov. Når vi udvikler en løsning er det i tæt samarbejde og dialog med dig og din virksomhed, således at vi sikre, at løsningen skaber værdi og løser de udfordringer I måtte stå overfor. Vi sætter en ære i at hjælpe dig og din virksomhed med udvikle og bygge en løsning, der favner den digitale udvikling, er moderne, har begrænset vedligeholdelse og afspejler jeres visuelle identitet. Vi ved, at alle virksomheder er unikke og har specifikke behov, som skal passe til forretningsmodellen, arbejdsformerne og medarbejderne – derfor er vi bevidste om, at de løsninger, vi udvikler, til dig og din virksomhed tager højde for disse tre. Uanset om det er en onboarding-proces, et nyt intranet eller en applikation er vores konsulenter med dig hele vejen i processen, og vi stopper ikke samarbejdet, før vi er sikre på, at alt fungere som det skal, og at I har kompetencerne til at håndtere løsningen selv.
En gruppe der sidder sammen til møde, hvor en af dem står op

Rådgivning

Hos os kan du få rådgivning og eksperthjælp til alle de it-udfordringer, du står overfor. Hvad end det omhandler basale funktioner i Excel, migrering af alle filer til skyen, eller en server der har tekniske problemer, så kan vi vejlede og rådgive dig specifikt i den situation, du står overfor eller i. Vores konsulenter, eksperter og specialister har mange års erfaring inden for næsten alle områder inden for Microsoft, og det betyder, at du er garanteret kvalitetsrig vejledning – altid.
Mand sidder med to computerskærme og koder

Support

Udover digitale løsninger, kurser og rådgivning tilbyder vi også support og løbende servicering og vedligeholdelse af dine løsninger. Du kan både modtage support via opkald, mails, online projektrum, og vi kommer også meget gerne på besøg hos dig og din virksomhed i jeres omgivelser. Vi kan både supportere digitale og on-premises løsninger, som vi selv eller andre it-specialister har udviklet - vores kompetencer, support og vedligeholdelse er derfor ikke begrænset til vores egenudviklede løsninger. Vi kan også hjælpe dig med at servicere og vedligeholde dine løsninger, så de altid er opdateret med nye funktioner, og så de performer bedst muligt. Vores service og support sikrer, at du altid kan få hjælp – uanset hvornår du måtte opleve udfordringer – og at dine systemer er i sikre hænder.
Læs mere

Om os

Vi er et konsulenthus med speciale i Microsoft-teknologi. Vi skaber innovative, tidsløse og skræddersyede forretnings- og intranetløsninger, der driver vidensdeling, kommunikation, smidige arbejdsprocesser, og som sikrer maksimalt udbytte af Microsoft-teknologierne og samtidig styrker vores kunders forretning.

Derudover er vi Danmarks førende kursusleverandør inden for Microsoft, ShareGate og Nintex. Vores undervisere uddanner hvert år mange tusinde kursister i en bred pallette af digitale tjenester og værktøjer.

PeopleNet A/S blev etableret i 2002, og har omkring 20 ansatte (fuldtid og deltid) fordelt i forskellige afdelinger, herunder Ledelse, Salg, Marketing, Konsulenter og Bogholderi. Vi har hovedkontor på Gråbrødre Torv i indre København.

Dét er vigtigt for os
Det er vigtigt for os altid at imødekomme ny teknologi – og kun se mulighederne. Vi stræber efter altid at være bekendt og på forkant med de nyeste og kommende digitale udviklingstendenser, fordi vi ved, at dét der er nyt i dag ofte er forældet i morgen. Vi bruger meget tid på at nørde de tekniske detaljer, så vi uden at tøve kan give det bedste bud på digitale løsninger.

Det er vigtigt for os at skabe og udvikle de bedste løsninger til vores kunder. Vi ved, hvor stor en betydning digitale løsning eller processer har for både ledelse, medarbejdere og det generelle forretningsgrundlag, og derfor er vores mål altid at lave løsninger der imødekommer alle tre. Vi vil gerne være med til at sikre, at alle vores kunder for størst muligt udbytte af de teknologiske muligheder.

Det er vigtigt for os at dele ud og bruge vores viden. Vores konsulenter har mange års erfaring med forskellige områder inden for undervisning, udvikling, implementering og vedligeholdelse, og vores vidensgrundlag vokser i takt med opgaver og kunder. For os er det vigtigt at bruge vores tidligere erfaringer og oplevelser i vores kommende projekter og opgaver, så vi konstant forbedre og udvikler os, og dermed kan tilbyde endnu mere til vores kunder.

Samarbejdspartner

PeopleNet samarbejder med 4D Academy, som er et kursuscenter, der blandt andet er specialiseret indenfor Power BI og SQL. Samarbejdet giver kunder adgang til branchens førende ekspertise og et bredt udvalg af kurser, der er skræddersyet til alle niveauer.