Business Intelligence - Opbevar virksomhedsdata sikkert

Er din virksomheds forretningsgrundlag bygget på data og mangler du en digital løsning, der kan favne jeres datagrundlag?

En business intelligence løsning giver din virksomhed mulighed for at analysere og visualisere store mængder data, identificere trends og mønstre, forudsige fremtidige resultater, optimere forretningsprocesser og træffe strategiske beslutninger baseret på fakta og indsigt.

Som en del af vores Business Intelligence løsning får du værdifulde Power BI rapporter der giver det store overblik.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Mand foran skærm

Business Intelligence er uundværlig

I dag spiller data en langt større rolle end hidtil.

Traditionelt set har business intelligence spillet en vigtig rolle i organisationen, da det har tilladt beslutningstagere at danne sig et øjebliksbillede af forretningen. Siden da er vigtigheden af at have informationer og data til rådighed kun blevet større.

Mange organisationer læner sig nu op af business intelligence, som et grundlag for vigtige beslutninger, forudsigelser og mange andre daglige aktiviteter. 

Derfor er det i dag blevet endnu vigtigere at have styr på og udnytte det fulde potentiale for jeres data.

Se Business Intelligence services her

Fokus på brugeren

Det vigtigste for os, når vi arbejder med Business Intelligence, er at sikre brugervenligheden for alle, der skal arbejde med vores løsninger.

Det er vigtig at alle brugere, har et gennemgående kendskab til hvordan de finder de informationer og data de skal bruge for at løse deres arbejde.

Derfor sørger vi også altid for at uddanne vores brugere, når vi implementerer en løsning. Det sikre en succesfuld ibrugtagning og skaber værdi for virksomheden fra allerførste dag.

Microsoft Power Platform hjælper dig på vej

Vores løsninger er centreret omkring Microsoft Power platformen og i særdeleshed Power BI. Power BI gør det muligt for os at bringe dine BI rapporter direkte til dig i Microsoft Teams, på mobilen og meget andet.

Få kompetencer i Power Platformen

Vil du vide mere?

Så ta' fat i os
Karsten Mottlau headshot

Karsten Mottlau

Business Solutions Advisor

+45 2012 9515

kmo@peoplenet.dk

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

+45 7021 4445

cfp@peoplenet.dk

Vores Business Intelligence services


Med business intelligence er der mange forskellige muligheder og fordele, som du kan benytte dig af, og som gavner både dine medarbejdere og dit forretningsgrundlag.

Databehandling

Sikr kvaliteten af din data og skab et fundament for viden og beslutninger.

BI Dashboards

Få tilpassede dashboards der opfylder dine behov, og tilbyd samlede overblik over data til ledelsen og beslutningstagere.

Dataanalyse og rapporter

Opbygning af KPI’er og datarapporter, samt oplæring i brug af rapporter.

Mobil adgang

Integration af rapporter til Teams, og tilgå rapporter på farten ved hjælp af mobil adgang.

Kunder vi har hjulpet

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Business Intelligence

Vores konsulenter har stor erfaring med at sætte sig ind i forskellige organisationers arbejdsgange og forretningsbehov, som sammenkobles med de teknologiske standardmuligheder i Power platformen.

Derfor har vi udviklet en struktureret tilgang til vores business intelligence ydelser, som skal sikre dig maksimalt udbytte af jeres data. Tilgangen består af 4 trin, som hjælper jeres forretning med at få mest ud af jeres data.

Planlægning

Sammen gennemgår vi jeres behov, så vi kan tilrettelægge en strategi for hvilke data, KPI’s og rapporter, der skal udvikles for at opnå maksimal udnyttelse af jeres data. Vi lægger desuden en plan for, hvilken rækkefølge disse rapporter skal færdigudvikles og publiceres i, så vi sikrer at I får adgang til den vigtigste data først.

Kvalitetssikring

Det er vigtigt at sikre at dataene er af en god kvalitet. Derfor arbejder vi i denne fase af forløbet på, at sikre datakvaliteten. Dette sker gennem værktøjer for dataindsamling og rensning.

Design og udvikling

Når dataene er indsamlet og renset, er det næste skridt, at designe og udvikle dashboards, beslutnings rapporter, data visualiseringer KPI’s og andet. Dermed sikrer I nem og overskuelig adgang til at træffe de rette beslutninger ud fra hvad jeres data fortæller jer om jeres forretning.

Data governance

Det sidste trin omhandler data governance. Her sikrer vi, at det er de rigtige personer, der har adgang til rapporterne og at det kun er den nødvendige data som de enkelte afdelinger har adgang til. Det betyder blandt andet at vi sikrer, at en leder har adgang til mere detaljeret data. Samtidig sikrer vi også at afdelingerne har adgang til den data de skal bruge, men at de ikke kan se andre afdelingers data.