Microsoft 365 User Adoption - Tag en ny teknologi i brug

Skal dine medarbejdere i gang med at tage et nyt it-system eller en teknologi i brug?

Implementeringen er altafgørende for medarbejdernes fremadrettet brug af et nyt system, og vi kan hjælpe dig med at komme succesfuldt i mål - så det nye system både skaber værdi for både dig og din virksomhed.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Medarbejdere kigger begejstret på skærm

Hvad er User Adoption?

Digital user adoption refererer til processen, hvor mennesker begynder at tage et system, et produkt eller en metode i brug.

Digital adoption drejer sig om implementeringen og ibrugtagningen af ny software, en ny platform eller et nyt værktøj. Så når vi taler om User adoption, refererer vi til processen, hvor mennesker begynder at tage et nyt system i brug. User adoption hænger således sammen med change management, idet at denne implementering og ibrugtagning stiller krav til organisatoriske forandringsinitiativer.

TIP: Læs hvilke 5 faktorer der giver en succesfuld implementering af Microsoft 365. 

Med store erfaringer med User adoption ved vi i PeopleNet, at ingen implementeringer eller adoptionprojekter er ens.

Derfor gennemgår vi altid et gennemprøvet koncept, som afstemmes med projektets økonomi, og som tilpasses den enkelte organisations kultur, struktur og behov. Således opnås størst mulig værdi af jeres investering i Microsoft 365.

Få et overblik over User adoption

Fokus på brugerne

Nye IT-systemer møder ofte modstand. Eller måske bliver de taget godt imod, men når hverdagen igen rammer, falder vi tilbage i de gamle rutiner. Af disse årsager, ser vi User adoption, som en essentiel del, vi skal tænke ind i virksomhedens nye digitale arbejdsplads, så succesen varer ved.

Læs mere om hvorfor User Adoption er så essentielt for dine medarbejdere her.

Det er vores opfattelse, at intet værktøj er mere effektivt end dén, der anvender det. Derfor tænker vi både kommunikation, læring og vedligeholdelse ind i vores løsninger. På denne måde får I, som virksomhed, mest ud af jeres investering.

GUIDE: Sådan kommer du sikkert i mål med udrulningen af Microsoft 365 i din virksomhed. 

Se en User adoption plan

Vil du vide mere?

Så ta' fat i os
Morten Baron headshot

Morten Baron

Uddannelses- og Adoptionchef

+45 7021 4445

mba@peoplenet.dk

Claus Friis Pedersen headshot

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO

+45 7021 4445

cfp@peoplenet.dk

Hvordan griber vi processen an?

Vores gennemtestede og afprøvede proces sikre at jer en succesfuld og tilrettelagt implementering, som fremadrettet skaber værdi for både den enkelte og virksomheden.

Planlægning

Sammen udvælger vi indsatsområder, ud fra de oplevede behov og udfordringer. Vi lægger en plan for adoptionforløbet, og sørger for at I kommer godt i mål.

Kommunikation

Vi bygger vores kommunikation på velafprøvede tilgange og strategier. Den bliver designet til at skabe opmærksomhed om og engagement i forandringen.

Træning

Selve træningen er en væsentlig del af den succesfulde implementering, og der findes mange andre muligheder, end blot traditionel klasserumsundervisning. Vores undervisere sætter fokus på de udfordringer, som deltagerne oplever.

Vedligehold

Vedligeholdelse af det lærte medvirker til øget transfer og understøtter en varig læring. Mange brugere har gavn af at have adgang til vejledning, der opsummerer det lærte, eller support til at få hjælp efter behov.

Kunder vi har hjulpet

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Få succes med jeres transformation

Få indsatsområder

Udvælg få, men relevante indsatsområder. For mange fokusområder udvande budskabet og forvirre modtagerne.

Reelle udfordringer

Løs en reel udfordring. Sæt dig i brugernes sted og forstå, hvad de kan få ud af at tage produktet i brug.

Saml et team

Det er væsentligt, at du allierer dig med både interne og eksterne ressourcer, der kan bidrage til at lede og eksekvere projektet.