AI teknologi - Innover din virksomhed med AI (kunstig intelligens)

Vil du have en bedre personlig effektivitet, automatisering af forretningsprocesser, databehandling og målrettede chatbots? Så kan kunstig intelligens være den teknologi, du står og mangler i din virksomhed for at løfte den til et helt nyt niveau. 

AI i praksis er ikke kun for de store spillere; det er for alle virksomheder. Det betyder, at uanset din digitale modenhed, forretningsmodel, branche, industri eller dit generelle forretningsområde, så kan du med den rette strategi og tilgang få kunstig intelligens til at booste produktiviteten i din virksomhed.

Hos os kan du få adgang til en lang række AI løsninger og AI ydelser indenfor forskellige områder.

Du kan få hjælp af vores AI eksperter til at træne dine medarbejdere i effektiv anvendelse af AI og generel implementering af AI i virksomheden. Du kan også få rådgivning og vejledning inden for udvikling af AI løsninger samt hvordan du på et strategisk og forretningsmæssigt plan, udvikler og innoverer din forretning med AI.

AI er fremtiden, vi er her for at hjælpe dig med blive og være en del af den.

Image

Sådan kan AI gøre en forskel for mig, min virksomhed og mine kollegaer

AI er ikke en trussel, men en mulighed for at styrke dine menneskelige kompetencer og frigøre dit kreative potentiale. Artificial Intelligens er et effektivt arbejdsredskab, der kan automatisere og optimere dine forretningsprocesser, så du kan fokusere på de opgaver, der kræver din unikke viden og erfaring.

Nu vil du formentlig stille spørgsmål, så som: "Hvad kan man bruge AI til?" og "Hvad kan AI gøre for min virksomhed?"

Svarene afhænger af mange faktorer, så som din branche, forretningsmodel, industri og så videre. Derfor får du herunder nogle mere generelle eksempler på, hvordan AI kan understøtte din forretning.

Image

AI og personlig effektivitet

AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og processer hurtigere og bedre uden at gå på kompromis med kvaliteten og resultatet.

Det kan spare dig for en masse tid og ressourcer, som du i stedet kan bruge på andre områder.

Eksempelvis kan du optimere den tid du bruger på at oversætte, søge, opsummere og analysere indhold eller rapporter. Du kan også få konstruktiv feedback på specifikke fagområder.

Optimering af forretningsprocesser

AI kan hjælpe dig med at forbedre dine forretningsprocesser, så du kan levere mere værdi til dine kunder og samarbejdspartnere.

Eksempelvis kan du bruge artificial intelligens til at automatisere din kundeservice med en AI chatbot, eller strømline indholdsproduktionen af nyheder på intranettet med en AI translater.

Modernisering med AI

Kunstig intelligens kan hjælpe dig med at innovere og modernisere din virksomhed, så du kan være på forkant med den digitale udvikling.

AI kan blive et værdifuldt led i at udvikle nye produkter, services eller forretningsmodeller. 

Eksempelvis kan du bruge kombinere kunstig intelligens med store datasæt til hurtigt at udvikle datamodeller og træffe velovervejede beslutninger. 

Hvor digital moden er min virksomhed i forhold til AI?

AI udvikles og optimeres konstant, hvilket medfører et stigende antal muligheder for, hvordan du kan udnytte værktøjet strategisk i sin forretning. Det er positivt, men samtidig forstår vi godt, at det kan være en udfordring for dig at danne sig et overblik over, hvor du skal starte, og hvordan du kommer i gang.

Derfor har vi udviklet en AI-Modenhedsgenerator, som kan pege dig i retningen af, hvor dig og din virksomhed befinder sig indenfor den digitale modenhedsskala i forhold til AI.

Ved at svare på en række spørgsmål omkring din virksomhed, kan du hurtigt få et overblik over hvor du/I ligger henne, samt nogle konkrete anbefalinger til hvilke AI initiativer du/I med fordel kan starte med at implementere.

Image

Sådan bruger du AI i din afdeling

Kunstig intelligens kan understøtte afdelingerne i virksomheder og organisationer på forskellig vis. 

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan AI kan understøtte din afdeling, så send en mail til vores AI specialist, Ulrik Minet, ved at trykke på knappen "Rådgivning". 

AI til Salg

AI kan hjælpe den enkelte salgsmedarbejder med at udvikle pitches til kunder, salgsstrategier, lave kundeanalyser, skrive personaliserede mails på baggrund af data m.m. 

For hele salgsteamet kan man udvikle skræddersyede chatbots, der eksempelvis anbefaler relevante services på baggrund af kundens tidligere køb, sammensætter produktpakker eller rådgiver i forhold til hvordan salgssituationer bør håndteres professionelt - alt sammen på data der stammer fra CRM-systemet. 

Rådgivning

AI til HR

AI kan hjælpe den enkelte HR-medarbejder med at lave gennemarbejdede stillingsopslag, udvikle on- og off-boarding materiale og processer, analyse af medarbejder feedback osv. 

For hele HR-afdelingen kan man udvikle chatbots, som sikrer compliance i forhold til gældende lovgivning eller svare på almene forespørgsler, så som hvordan/hvor man sygemelder sig, tilskud til skærmbriller, afhentning af IT-udstyr m.m. 

Rådgivning

AI til Kommunikation og Marketing

AI kan hjælpe den enkelte marketing- og kommunikationsmedarbejder med at udvikle, skrive og optimere indhold til forskellige kanaler og platforme, udvikle strategier, lave analyser af data og resultater, samt give forslag til optimering af kampagner.

For hele marketingafdelingen kan man udvikle chatbots, der trækker på informationer fra CRM-systemer til at udvikle skræddersyede kampagner, målgruppeanalyser m.v.

Rådgivning

AI til Ledelsen

AI kan hjælpe den enkelte leder, teamleder, chef eller manager med generel sparring og automatisering af opgaver, mailudkast, beslutninger og virksomhedsstrategisk arbejde. 

AI kan hjælpe ledelsen med at udvikle målrettede forretningsudviklingsstrategier, optimering af interne processer, performance marketing, risikostyring samt overholdelse af love. 

Rådgivning

AI til Kundeservice

AI kan hjælpe den enkelte medarbejder med at besvare kundeservicehenvendelser, som f.eks. ofte stillede spørgsmål eller andre repetitive henvendelser, som kan spare tid i løbet af en arbejdsdag. 

Henvendelserne kan både være interne eller eksterne. 

Rådgivning
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Sådan kan vi hjælpe med at effektivisere din forretning med kunstig intelligens

Der findes flere indgangsvinkler, hvorpå AI kan fungere som en understøttende motor både for den generelle strategi og for forretningen. Du kan få hjælp til af os indenfor følgende områder:

Image

AI i praksis for medarbejdere

Du og dine medarbejdere kan få træning, metoder og en grundlæggende forståelse for, hvordan du kan bruge Generativ AI til at arbejde mere effektivt.

Du kan deltage på vores åbne kurser, som vi tilbyder på flere niveauer og indenfor flere fagområder. Du kan også booke en AI workshop for dit team, din afdeling eller for hele organisationen.

Pakkeløsninger i uddannelse indenfor AI, machine learning og kunstig intelligens:

AI Business+ abonnement - Download oversigt

GUIDE: Lær hvordan du bruger ChatGPT og Bing Chat i din hverdag. 

AI teknisk rådgivning

Teknisk rådgivning i AI: Vi kan være din personlige sparringspartner, når du skal anvende eller implementere kunstig intelligens i din organisation.

Vi kan vejlede og rådgive dig i, hvordan du får det mest optimale ud af dit eksisterende digitale set-up, hvordan du sætter arkitekturen op i en AI løsning, og hvordan du iværksætter og eksekverer et AI projekt.

Forretningsudvikling med AI: Vi kan rådgive dig i, hvordan man udvikler en AI løsning til internt eller eksternt brug.

Vi kan hjælpe dig med at identificere dine behov og mål, designe og teste din løsning, og implementere og evaluere din løsning.

Udvikling og innovation med artificial intelligens

Vi kan være din eksterne udviklingsafdeling. Med inputs fra dig og dine kollegaer, kan vi udvikle AI løsninger, som skaber værdi, effektiviserer og som bliver en succes for dig og dine kunder.

Vi kan hjælpe dig med at skabe nye produkter, services eller forretningsmodeller, eller forbedre dine eksisterende løsninger.

Case: Se eksempel på en AI løsning, vi har udviklet for en af vores kunder. 

Kontakt os

Er du nysgerrig på at høre mere om hvordan AI, ChatGPT eller Microsoft Copilot, kan styrke din forretning, så tag en uforpligtende snak med vores ekspert, Ulrik Minet.

“Jeg har specialiseret mig inden for kunstig intelligens, og jeg følger udviklingen på tæt hånd hver dag. Jeg sidder altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med både store og små udfordringer.”

Ulrik Minet - Microsoft 365 og AI ekspert og konsulent hos PeopleNet

Ulrik Minet

Ulrik er vores AI og Microsoft Copilot ekspert og han kan give dig den rådgivning, du har brug for.

Telefon: 4070 3035

E-mail: umi@peoplenet.dk

Workshops

Tag din virksomhedshed eller afdelingen til det næste niveau og revolutioner jeres kompetencer med AI, ChatGPT eller Microsoft Copilot.

I dialog med jer, designer vores AI specialist et praksisnært og interaktivt program, der sætter fokus på hvordan I tøjler teknologierne i det daglige arbejde. Fokusset for workshoppen kunne for eksempel være: Innovation og forretningsudvikling, medarbejdereffektivitet, implementering af AI, udvikling af AI løsninger m.m.

Vi tilbyder en række forskellige workshops som enten er målrettet en bestemt stilling (undervisere eller ledere) eller en bestemt afdeling (salg, marketing, kommunikation m.m.) Du kan se eksempler på de forskellige workshops til venstre.

Generelt om vores workshops: En workshops varighed kan sammensættes efter både 3 og 6 timer. Har du bestemte ønsker til workshoppens indhold eller ønsker du et andet fokus, så skræddersyr vi gerne en unik løsning til dig og din virksomhed.

Kurser

Skal du i gang med at bruge ChatGPT eller Microsoft Copilot i din hverdag, så kan vores kurser være den rette løsning for dig.

Med en både praktisk og teoretisk gennemgang udstyrer vores kurser dig med de kompetencer, så du kan anvende værktøjerne effektivt og mest optimalt i din hverdag.

Du bliver undervist af erfaringsrige konsulenter, som udover det fastlagte kursusprogram, vil dele tips, tricks og best practise med dig undervejs på kurset.

Du kan deltage på vores AI og ChatGPT kurser i København, Århus eller On-live alt efter, hvad der passer bedst til din hverdag og dit behov.

GUIDE: Få tips og tricks til hvordan du skriver gode prompts til Copilot