Webinar hos PeopleNet

Bliv klogere på, bliv inspireret til eller få praksisnære perspektiver på dine udfordringer. Vores webinars tager fat i genkendelige problematikker og emner inden for den digitale arbejdsplads, og de har alle til formål at hjælpe dig i den rigtige retning.

Herunder får du et overblik over vores kommende og afholdte webinars.

Læs mereKlik her!

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Dét giver vores webinars dig

Fælles for alle vores webinars er, at de tager udgangspunkt i en problemstilling eller en udfordring, som mange kan genkende fra deres hverdag, men som der samtidig kan være mange facetter af og løsninger på.

Når du deltager på en af vores webinars, er du altid garanteret, at:

  • Vores speakers er eksperter eller konsulenter med mange års praktisk erfaring inden for det pågældende område/emne/udfordring.
  • Du får den nyeste, aktuelle viden med dig videre.
  • Centrale cases, eksempler og realistiske løsninger inddrages, så du har nemmere ved at drage paralleller til din situation.
  • Der er plads til at stille spørgsmål, eller efterfølgende snakke uformelt med vores eksperter eller konsulenter om dine udfordringer.

Se vores webinar oversigt herunder.

Få det overblik eller den viden du mangler

Teknologier og digitale systemer er fortsat i rivende udvikling. Nye perspektiver og muligheder kommer til verden, og man skal stå tidligt op, hvis man skal følge med på alle områder.

Fra vores kunder ved vi, at det kan være en udfordring både at passe de daglige arbejdsopgaver og samtidig bruge tid og energi på holde sig ajour med udviklingen. Vi ved også, at nye arbejdsopgaver og projekter kræver viden for at skabe de mest hensigtsmæssige løsninger.

Til daglig følger vi den digitale udvikling tæt, og vores arbejde med alle områder af den digitale arbejdsplads har givet os et værdifuldt indblik og praktisk erfaring med både uforudsete udfordringer, faldgrubber, muligheder samt løsninger, der gavner på flere parametre.

Alle disse erfaringer samler vi løbende og kombinerer dem med den nyeste viden i vores webinars, som (på kun 1 time) giver dig det overblik, du har brug for.

Analyse og rapportering med power bi afholdt webinar
Image
Integration med outlook til onenote webinar
Mødelokale med et online møde på en skærm om mere effektivt samarbejde i Teams.
Sådan skaber Microsoft 365 værdi for dig. Webinar featurebillede
Webinar feature billede. Mennesker der samarbejder om den digitale arbejdsplads.
Webinar featurebillede. Cloud regningen stikker helt af.
Bliv flyvefærdig med et nyt intranet på kun 10 dage
Så meget intranet får du med standard SharePoint
Slip dine data ud af Excel fængslet
Automatisering med Power Automate Desktop
Personoplysninger i skyen - Myter, fakta og cases