Slip dine data ud af Excel fængslet med Power BI

Giv dine Excel data værdi med visualisering og interaktivitet

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Målgruppe

Administrative medarbejdere, der allerede arbejder med data i Excel og som har styr på, hvordan man behandler store mængder af data, men som ønsker at styrke præsentationen af deres data. 

Forudsætninger

Du bør have kendskab til, hvordan du behandler dine data i Excel. Derudover skal du have lyst til at arbejde med Power BI og lære mere om, hvordan du kan bruge værktøjet til at visualisere din data.

Udbytte

Webinaret giver dig en introduktion til PowerBI’s funktioner og idéer til, hvordan du praktisk kan anvende Power BI til at præsentere din data.

Beskrivelse

Mange af vores kunder har store datamængder i Excel, der anvendes til analyse og præsentation. Selvom mange forsøger at bruge Excel til at udforme grafer og diagrammer til at visualisere den data, oplever de fleste at deres data præsenteres på en kedelig eller knap så appellerende måde. Det betyder, at den værdifulde viden som data repræsenterer ikke kommer til sin ret, og at publikummet mister interessen, har svært ved at bruge informationen til videre arbejde eller som grundlag for beslutninger – Heldigvis findes der et bedre alternativ til datavisualiseringen – nemlig Power BI.

En del af de visuelle virkemidler, der findes i Power BI er værdifulde fordi, de skaber en mere intuitiv forståelse. I første omgang kan du behandle din data i Excel og efterfølgende bruge Power BI’s visualiseringsværktøjer til at fremhæve mønstre, tendenser, årsagssammenhænge, rapportering og fakta for dit publikum. En Power BI rapport kan nemt deles i f.eks. Teams – med fuld rettighedskontrol – så dine data ikke kun lever i kedelige PowerPoint rapporter.

Det kan virke meget uoverskueligt – og netop derfor har vi lavet dette webinar, hvor du får indsigt i, hvordan du nemt kan bruge Power BI til visualisering af din data.

Power BI (Business Intelligence) er en del af ”Power platformen” i Office 365. Med Power platformen er det nemt at udvikle avancerede løsninger til automatisering, selvbetjening og Business Intelligence uden brug af kode og specialistviden. Microsoft kalder det citizen development. Med Power BI Desktop kan du nemt oprette forbindelse til, modellere og visualisere dataene, så du kan oprette rapporter, der giver indsigt til bedre beslutninger. Del, interager og samarbejd om rapporter baseret på dine data for at finde den indsigt, de tendenser og den vigtige Business Intelligence, du har brug for.

Programmet

Kl. 10-10.45
  • Introduktion til Power BI 
  • Case demo af Excel data, pivot og grafer  
  • Demo af Power BI tiles og dashboards med case data 
  • Gennemgang af funktioner brugt i Power BI 
  • Idéer til dashboards f.eks. HR/Finans/IT  
Kl. 10.45 - Spørgsmål og afrunding - Vi tager forbehold for ændringer i programmet. 

Tilmelding

Nåede du ikke med til webinaret? HELDIGVIS har vi gemt optagelsen og den vil vi gerne dele med dig. Send en mail vores Business Solutions Advisor, Karsten Mottlau på kmo@peoplenet.dk og få optagelsen tilsendt - HELT GRATIS!

INFO

Afholdes den 09.09.2022 kl. Kl. 10.00-11.00

Pris:
Webinaret koster kr. 0,-

Adgang:
Du modtager et link dagen før og kort før webinaret starter.

Kontakt:
Mikkel Johanning
Telefon: 41590019
E-mail: mjo@peoplenet.dk

SPEAKER

Medarbejderbillede af Mikkel Johanning, Cloud Automation Consultant hos PeopleNet
Mikkel Johanning
Cloud Automation Consultant

Mikkel arbejder til daglig med automatisering, implementering og optimering af digitale processer, der både styrker den enkelte medarbejderes, teamets og organisationens arbejdsgange.