Sådan sikrer du, at dine medarbejdere fortsætter med at bruge AI

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Målgruppe

Webinaret er for ledere, IT-ansvarlige, chefer, managers eller lign., som ønsker at sikre, at medarbejderne fortsætter med at bruge AI i deres hverdag og ikke falder tilbage i gamle vaner.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for at deltage på dette webinar.

Udbytte

Du får indsigt i, hvilke taktiske initiativer du kan gøre for at sikre, at AI forsat bliver brugt i virksomheden.

Beskrivelse

Er du en af dem, der allerede har investeret i Copilot, Chatbots eller måske bare givet et rungende JA til at medarbejderne måtte bruge AI til at løse deres arbejdsopgaver? Så er du langt fra den eneste.

AI teknologi kan effektivisere mange arbejdsprocesser i hverdagen, men det kræver at man bruger teknologien mere end 14 dage. Som mange andre teknologier, er det nye, det smarte og det innovative altid interessant, men som så mange andre værktøjer, bliver AI også hverdag. Vores oplevelse er, at mange falder ind i de gamle, velkendte vaner i forhold til, hvordan de løser deres arbejdsopgaver og derfor er det ikke altid at nye teknologier overlever længe. Og så er investeringen i AI værktøjer pludselig blevet dyre.

Som specialister i blandt andet adoption af Microsoft tools og teknologier, og særligt også brugen af AI vil vi derfor give dig nogle tips og tricks til, hvordan du efter implementeringen af AI tools sikre, at dine medarbejder fortsat bruger værktøjerne i deres hverdag. Og dermed også, hvordan din AI investering fortsat er gaven, der bliver ved med at give.

Programmet

Kl. 10.00 - Oplæg v. Ulrik Minet 
  • Gennemgang af initiativer i forhold til at vedligeholde brugen af AI i virksomheden
Kl. 10.30 - Spørgsmål og afrunding Vi tager forbehold for ændringer i programmet. 

Tilmelding

* indicates required

INFO

Afholdes den 7. Juni 2024 kl. kl. 10.00-10.30

Pris:
Webinaret koster 0 kr.

Adgang:
Du modtager et link dagen før og en time før webinaret starter.

Kontakt:
Ulrik Minet
Telefon: 70214445
E-mail: umi@peoplenet.dk

SPEAKER

Ulrik Minet - Microsoft 365 og AI ekspert og konsulent hos PeopleNet
Ulrik Minet
Microsoft 365 og AI Konsulent

Ulrik Minet er ekspert i personlig effektivitet med udgangspunkt i Microsoft 365, og hvordan du bruger de forskellige værktøjer maksimalt i din hverdag. Ulrik Minet arbejder også med Microsoft Copilot, herunder med fokus på undervisning og rådgivning.