Adminitrer dine policy packages

Microsoft Teams App Politik

Administrér policy packages i Microsoft Teams

- styr på dine policy packages og dine politikker for dine medarbejdere!

Er du medlem af en stor virksomhed, og ønsker dig og din virksomhed at opsætte politikker i Microsoft Teams? Så kan du med fordel gøre brug af Policy Packages i Microsoft Teams administrationscenteret. Hvis du ikke gider læse indledningen og introduktionen til politikker i Microsoft Teams, så spring nedenstående afsnit over og gå direkte til ”Policy packages” afsnittet.

  • Policy package – Her menes selve policy packages.
  • Politik – Her menes den enkelte specifikke politik. Eksempelvis besked-politik og møde-politik.

En politik i Microsoft Teams, er de retningslinjer du sætter op for den enkelte bruger. Det er her, du bestemmer, om brugerne kan anvende chat, om de kan oprette møder, om de kan oprette private kanaler og så videre. Kort sagt er det her, du skaber retningslinjerne for, hvad den enkelte bruger må.

Det kan hurtigt blive en stor opgave, at skulle fastlægge det for hver enkelt bruger, hvis man er en stor virksomhed. I alt er der på nuværende tidspunkt 13 politikker i Microsoft Teams, du, som administrator, skal tage stilling til. Hver enkelt politik kan redigeres, ændres og tildeles den enkelte bruger. Der er altså mange kombinationsmuligheder alt efter, hvad den enkelte bruger skal have adgang til og mulighed for.

Policy packages

Som nævnt kommer det sandsynligvis til at skabe et kæmpe arbejde, hvis man skal tildele 13 forskellige politikker til alle brugere i organisationen. Derfor kan man anvende Microsoft Teams policy packages. Package direkte oversat betyder Pakke. Policy Package vil derfor være en pakke af politikker. Det er ikke en samling af alle 13 politikker, men kun de fem vigtigste politikker: Beskeder, Møder, Apps, Opkald, Live events. Dermed kan du hurtigt tildele de vigtigste politikker til brugerne.

I skrivende stund er der 14 standard policy packages. Det er på ikke muligt på nuværende tidspunkt at oprette sin egen, så lad os håbe det bliver en mulighed.

Ovenstående udfordring kan dog imødekommes ved at redigere en af de standard policy packages. Det gøres ved at trykke på den policy package, du ønsker at redigere. Herfra kan du ændre den enkelte politik inde i pakken. Det man dog skal være opmærksom på, at du ændrer den enkelte politik for det enkelte område, da det endnu ikke er muligt at tilføje sin egne politikker til en policy package.

For at tildele en policy package til en bruger, skal du blot markere packagen og trykke på ”Manage users” i toppen.

Ønsker du at lære mere om, hvordan du sætter App-politiker i praksis, kan du downloade vores korte og effektive guide lige her: 
Download Teams App Administrations guide her!
Se alle Teams kurser her!

Seneste Teams posts


chats i MIcrosoft Teams

Mangler du et Teams Administrator kursus?
– Tilmeld dig her!


Teams Administrator kursus

Teams kurser