Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Typiske intranet funktioner – inspirationskatalog

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 13. oktober 2022
Opdateret den: 9. juni 2023

Hvilke intranet funktioner findes der, og hvem gavner de?

Laver du research til jeres nye, eller måske første intranet? Og har du tilmed fået til opgave at undersøge, hvilke funktioner det skal indeholde? Så er nedenstående inspirationskatalog formentlig lige dét værktøj, du står og mangler.

Vi ved det godt. Det kan være en både stor og uoverskuelig opgave at skabe sig et overblik over de intranet funktioner, der findes. Måske sidder du lige nu i et af følgende steder i din proces: 

  • Du er i undersøgelsesfasen, og mangler et solidt grundlag for de muligheder, der findes i forhold til funktioner.

  • Du har allerede en fornemmelse eller en idé om, hvilke behov intranet skal dække, men har brug for at se hvordan disse kan oversættes til konkrete funktioner eller løsninger.

  • Det kan også være, at du lige nu ikke helt er klar over, hvad du ved og hvad du ikke ved omkring funktioner i et intranet, og har brug for at blive taget i hånden. 

  • Alternativt har du mange andre opgaver og deadlines, der skal overholdes og har derfor ikke tid til at søge internettet tyndt for viden om intranet funktioner. 

Fælles for alle ovenstående scenarier er behovet for viden og overblik leveret på mindre end 10 minutter. Og det kan vi heldigvis hjælpe dig med!

Vi har samlet vores bud på de typiske, almene og mest kendte intranet funktioner, der findes, i et inspirationskatalog. Samtidig præsenteres du løbende for tips og mere viden til enkelte funktioner, som forhåbentlig kan give dig det vidensgrundlag, du har brug for, for at træffe de rigtige beslutninger. 

Du kan downloade inspirationskataloget herunder - God fornøjelse!

Download inspirationskataloget her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Mangler du et bud på en intranet løsning? Læs mere om hvordan man et intranet bygget i Microsoft 365 kan se ud her.

Et intranetprojekt behøver ikke nødvendigvis tage mere end et par uger at udvikle og implementere. Læs hvordan vi hjalp Sund og Bælt på kun 30 dage. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores intranet ekspert og Business Solutions Advisor, Karsten Mottlau på tlf. + 45 20129515 eller pr. mail på kmo@peoplenet.dk.

Karsten Mottlau har mere end 10 års erfaring med udviklingen af intranetløsninger, hvilket betyder, at du uanset din problemstilling kan få hjælp til dine udfordringer. Du kan også booke et møde med Karsten her.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO