Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Tidsregistrering app – Byg den selv

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 21. august 2023
Opdateret den: 9. februar 2024

Tidsregistrering med Power Apps

Tidsregistrering er en del af mange medarbejderes hverdag, og nærmest en arbejdsopgave som bør prioriteres, hvis man arbejder på kundeprojekter/opgaver eller bare generelt skal registrere sin arbejdstid.

Der ligger også en masse fordele ved tidsregistrering.

Ser man tidsregistrering fra et medarbejderperspektiv, kan man få indblik i, hvordan man prioriterer sine arbejdsopgaver, hvordan man bruger sin tid og faktisk også, hvor man kan optimere sin arbejdstid, hvis det er nødvendigt. 
 
Fra et organisatoriskperspektiv, kan en leder/manager holde styr på hvor meget arbejdstid, der bruges på projekter, kontrollere antallet af frie og optagede ressourcer, holde styr på budgetter og generel økonomi.

Udfordringen er ofte, at det kan være en tidsrøver i løbet af en arbejdsdag, hvis man veksler mellem flere projekter, møder og opgaver. Særligt hvis tidsregistreringssystemet er forældet, langsomt eller kompliceret. Men det kan man heldigvis gøre noget ved!

Der er nemlig ikke kun tidsbesparelse at hente som gevinst med en fornyet tidsregistreringsapp. Det kan også øge medarbejdertilfredsheden, højne produktiviteten og skabe et bedre arbejdsflow.

En tidsregistrerings app kan man bygge i Power Apps – og hvordan du bygger sådan en, kigger vi nærmere på i denne guide.
 
Guiden indeholder en trin-for-trin guide til hvordan du bygger en app til tidsregistrering med Power Apps og SharePoint.

Uanset om du er en garvet Power App udvikler, nybegynder eller befinder dig et sted derimellem, kan du komme i gang med at bygge din egen app med denne guide.

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO