Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Slet et Teamwebsted i Teams – Sådan gør du

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 18. oktober 2019
Opdateret den: 28. februar 2023

Hvad er et Teamwebsted?

Sådan sletter du et Teamwebsted i Teams. 

Et Teamwebsted oprettes typisk for at skabe samarbejde med øvrige medlemmer om et givent projekt. Er projektet afsluttet og det pågældende Teamwebsted ikke længere relevant, kan dette slettes.

For at slette et Teamwebsted, skal du være SharePoint administrator eller ejer af webstedet med tilladelse fra din administrator til at slette dit websted.

I denne guide får du en kort introduktion til, hvordan du som enten administrator eller ejer, kan slette et Teamwebsted.

Slet et teamwebsted

Start med at åbne Microsoft Teams.

  1. Klik på tandhjulet i øvre, højre hjørne af skærmen.

    Skræmbillede af tandhjulet til højre i Office.

  2. Klik dernæst på Webstedsoplysninger.

    Klik på webstedsoplysninger.

  3. En dialogboks åbnes. Klik på Slet websted.

    Klik på slet websted.

  4. Du vil nu blive præsenteret for en dialogboks, der beder dig bekræfte, at du ønsker at slette webstedet. Sæt flueben i boksen og klik på Slet.

Hvis du sletter et websted i SharePoint ved et uheld, kan det typisk gendannes fra papirkurven af en administrator. NB! Tjek evt. papirkurv på andet trin, hvis det ikke fremgår af den almindelige papirkurv.

TIP: Mangler du kompetencer indenfor Microsoft Teams, eller ønsker du at blive bedre til at udnytte platformens muligheder bedre?

Vi tilbyder en række praksisnære og relevante kurser i Microsoft Teams. Kurserne findes på forskellige niveauer. Det betyder, at vi kan tilbyde dig et kompetenceløft uanset, hvor du er i med din Teams erfaring. Vores Teams kurser giver dig praktisk erfaring med hvordan du samarbejder og kommunikere effektivt med dine kollegaer. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt selv arbejder i Teams. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til selvstændigt at kunne navigere i Teams.

Læs mere om vores Microsoft Teams kurser.

Har du specifikke ønsker, er du velkommen til at tage en snak med vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. + 45 70214445 eller pr. mail mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO