Skabelon til intranetpræsentation – Kom bedst igang

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 9. marts 2022
Opdateret den: 28. februar 2023

læsetid: ca. 2 minutter

Det skal din intranet projektpræsentation indeholde

Hvis du sidder som IT-, HR-, eller kommunikationsmedarbejder og har fået til opgave at indsamle informationer eller finde mulige bud på et nyt intranet, så skal du på et tidspunkt præsentere dét for din leder eller ledere.

Men spørgsmålet er - Hvilke informationer eller kerneområder er væsentlige at inddrage i en intranet projektpræsentation? 

Overordnet er formålet med projektpræsentationen, at din leder eller ledere i et overskueligt omfang får et indblik i:

  • Løsningen
  • Den/de udfordringer der løses
  • Ressourcer, det kræver at få løsningen implementeret og i brug 
  • Tidsplan og økonomi

Sagt på en anden måde, skal projektpræsentationen gøre lederen eller lederne i stand til at træffe en beslutning om hvorvidt løsningen, er den rigtige for hele virksomheden.

Fordi vi, hos PeopleNet, ofte præsenterer intranetløsninger for vores kunder, ved vi, hvad der alfa omega at inddrage. Projektpræsentationen skal have det rigtige flow og de væsentligste informationer skal videreformidles. Derfor har vi udviklet en intranet projektpræsentation skabelon.

Præsentationen indeholder forskellige slides med overskrifter, pointer og keywords samt inspiration. Skabelonen er samtidig redigerbar, så du nemt kan ændre i det visuelle layout eller tilføje billeder af løsningen efter behov.

Du kan downloade præsentationen herunder - GOD FORNØJELSE!

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt du har fundet den rigtige intranetløsning? Passer den til medarbejdernes behov, til virksomhedens kommunikation og til den grundlæggende forretningsmodel, som din virksomhed bygger på? 

Vi kender din tvivl. Og et intranet er ikke bare et intranet. Det er virksomhedens digitale samlingspunkt og centrum for vejen videre mod de digitale arbejdsværktøjer og redskaber. Netop derfor, bør intranettet være skræddersyet til netop din virksomhed. 

Mangler du inspiration, kan du læse mere om de intranetløsninger, vi har udviklet for vores kunder på vores blog, eller se mere om hhv. Microsoft 365 intranet eller 365Connect.