Sådan vælger du den rette intranetløsning

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 13. september 2019
Opdateret den: 4. maj 2022

læsetid: 2 minutter

Kategori(er): 

#Guides
#Intranet

Den digitale arbejdsplads  i en digital virkelighed

En af grundpræmisserne for den digitale udvikling er, at dét vi ved i dag, kan være forældet i morgen. Det er derfor afgørende for både store og små virksomheder at holde sig opdateret og investere i produkter, der på sigt kan følge med udviklingen.

Den digitale arbejdsplads er helt essentiel for alle typer af medarbejdere i løbet af en dag, omend det vedrører intern kommunikation, informationsdeling eller produktion. Det er derfor helt grundlæggende, at virksomhedens intranet fungerer optimalt og stemmer overens med virksomhedens behov.

I denne enkle guide præsenteres du for afgørende faktorer og trin i den beslutningsproces, der ligger forud for jeres valg af intranetløsning.

Hvordan kan intranettet hjælpe jer?

Den rigtige intranetsoftware kan være med til at udstyre og modernisere jeres virksomheds struktur digitalt. Når et intranet tilpasses virksomhedens forudsætninger, vil det være omdrejningspunkt for de ansattes produktivitet og tilfredsstillelse.

Samlet set giver guiden gode råd og vejledning til, hvordan I beslutter hvilken intranetløsning, der er den bedste for jeres virksomhed.

God læselyst!

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Er du nysgerrig på de forskellige intranetløsninger, vi tilbyder hos PeopleNet? Vi har mange års erfaring med udviklingen af forskellige intranet, som alle bliver skræddersyet til vores kunder efter deres behov. Vi leverer både standardløsninger og specialudviklede løsninger. Du kan læse mere om de intranetløsninger vi kan tilbyde dig herunder: 

Søger du i stedet konkrete råd, vejledning eller sparring til dine udfordringer, eller har du spørgsmål til, hvordan du på bedste vis, kan oversætte alle jeres ønsker til en løsning?

Så er du velkommen til at tage en uforpligtende snak med vores Business Solutions Advisor, Karsten Mottlau på tlf. + 45 7021445 eller pr. mail på kmo@peoplenet.dk

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO