Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Intranettet afspejler virksomhedens behov – Guide

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 26. november 2019
Opdateret den: 13. marts 2023

Få styr på alle behovene, som jeres intranet skal imødekomme og få mere ud af intranettet

Når vi i PeopleNet møder kunder, der overvejer Microsoft 365 som platform for deres nye intranet, stiller de ofte spørgsmålet:

Hvordan kan vi oversætte alle vores ønsker til en løsning?

Overvejelserne er en logisk følge af, at Microsoft 365 og Modern SharePoint tilbyder overvældende mange tjenester og  derved  muligheder for kommunikation, samarbejde og vidensdeling.  Men hvilke tjenester passer bedst til din organisation, til dine medarbejders behov og ikke mindst til den måde, du driver din forretning på?

For at intranettet kan imødekomme organisationens behov, kan man tage udgangspunkt i tre niveauer, som alle repræsenterer organisationen fra hver sit perspektiv. De tre niveauer er medarbejderen, teamet og organisationen.

Denne guide giver et indblik i hvilke behov hhv. medarbejderen, teamet og organisationen har i forbindelse med et intranet.

Du får ligeledes nogle eksempler på, hvordan man kan imødekomme og løse problematikker ved hjælp af sit intranet.

Du kan downloade guiden herunder - God læselyst og god fornøjelse!

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Er du nysgerrig på de forskellige intranetløsninger, vi tilbyder hos PeopleNet? Vi har mange års erfaring med udviklingen af forskellige intranet, som alle bliver skræddersyet til vores kunder efter deres behov. Vi leverer både standardløsninger og specialudviklede løsninger. Du kan læse mere om de intranetløsninger vi kan tilbyde dig herunder: 

Søger du i stedet konkrete råd, vejledning eller sparring til dine udfordringer, eller har du spørgsmål til, hvordan du på bedste vis, kan oversætte alle jeres ønsker til en løsning?

Så er du velkommen til at tage en uforpligtende snak med vores Business Solutions Advisor, Karsten Mottlau på tlf. + 45 7021445 eller pr. mail på kmo@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO