Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Sådan opnår du en succesfuld migreringsproces

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 9. juni 2020
Opdateret den: 13. marts 2023

Kom sikkert igang med din migrering

Har du også eller har du haft udfordringer i forbindelse med migrering af data fra on-premises løsninger til skyen?

Så er Sådan opnår du en succesfuld migreringsproces-guiden dit bedste værktøj!

Datamigreringsprocessen er den proces, hvor man tager udvalgte dele af det indhold, som man har i sit eksisterende intranet og flytter det over i et nyt miljø. Og selvom dette lyder meget nemt og gennemskueligt, kan processen være langt mere kompleks og omfangsrig, end man går og regner med.

Mange virksomheder oplever, at det er eller at det kan være en udfordring at komme i gang med et migreringsprojekt. Mest fordi man i forvejen ikke har erfaring eller relevant kendskab til området.

Alligevel kommer mange succesfuldt og resultatorienteret igennem en migreringsproces. I bund og grund handler det om at være bevidst omkring, hvordan man griber processen an, hvordan gør brug af de relevante værktøjer og endeligt hvilke faktorer, man skal tage hensyn til.

Denne guide giver dig et indblik i indholdsmigeringsprojekter fra on-premises løsninger til skyen. Derudover får du overblik over de forskellige typer af indhold, man kan migrere samt essentielle faktorer, der har betydning får at opnå et succesfuldt migreringsprojekt.

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Migreringsprojekter varrierer alt efter mængden af det indhold der skal migreres, kompleksiteten af systemet der skal migreres fra og til, resourcer osv.

Hos PeopleNet har vi store erfaringer med at migrere forskellige typer af indhold både fra on-prem til skyen og fra on-prem til on-prem. Vi kender derfor mange af de udfordringer, der kommer undervejs i processen. Mangler du hjælp til et migreringsprojekt, eller ønsker du sparring, kan du med fordel kontakte os, eller læse mere om vores tilgang til migrering her.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO