Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Sådan bygger du en telefonbog i Power Apps

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 27. juli 2021
Opdateret den: 28. februar 2023

Kom i gang med at lave din telefonbog

Byg telefonbog i Power Apps 

Power Apps har vundet større og større interesse inden for de seneste par år. Flere og flere virksomheder og slutbrugere for øjnene op for mulighederne med Power Apps og ikke mindst alle de "opgaver" om værktøjet kan bruges til at løse. For værktøjet er utrolig værdiskabende og kan frigive massere af tid for medarbejderne fakturerbare arbejdsopgaver. Men hvis man ikke er bekendt med mulighederne, kan det være en udfordring at komme i gang med at udnytte dem alle.

Derfor har vi samlet en guide, som giver dig et eksempel på, hvordan du bygger en app i Power Apps, men inden vi præsentere guiden, gennemgår vi lige kort, hvad Power Apps egentlig er for et værktøj. 

Power Apps er et værktøj til app-udvikling uden at kode. Du kan bygge dine egne brugerdefinerede apps til mobile eller desktop løsninger. Med Power Apps kan du tilpasse eksisterende skabeloner, så de passer til det problem, du ønsker at løse.

Microsoft Power Apps bliver løbende opdateret med nye funktioner og features. Vores instruktører følger udviklingen tæt så du får den nyeste viden fra Power Apps kurser.

Vores specialist og ekspert på området, Charlotte Green, har udviklet en mini-guide, som giver muligheden for at bygge en telefonbog i Power Apps for Teams.

Du kan downloade guiden GRATIS herunder.

Download guiden

Mangler du kompetencer?

Ønsker du at styrke dine kompetencer og udvikle endnu flere Power Apps, som skaber værdi for både dig, dine kollegaer og din virksomhed? Så bør du overveje et kursus hos os! 

Vores Power Apps kurser giver dig praktisk erfaring med udviklingen af apps til forskellige formål. Du bliver undervist af konsulenter, der til dagligt udvikler løsninger for vores kunder. Det betyder, at du ikke kun får en teoretisk forståelse, men at du allerede på kurset får kompetencer til efterfølgende selv at udvikle dine apps. 

Lyder det interessant? - Så kan du læse mere om vores Power Apps kurser her

Alternativt kan du kontakte vores Uddannelses- og Adoptionchef, Morten Baron, og tage en uforpligtende snak med ham om dine ønsker til et kursus. Du kan kontakte Morten Baron på tlf. + 45 7021 4445 eller pr. mail på mba@peoplenet.dk

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO