Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

PowerApp sparer tid og strømliner timeregistrering

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 5. august 2019
Opdateret den: 17. januar 2023

Udviklingen af en Microsoft PowerApp har skabt struktur og overblik over timeregistreringen og samtidig sparet ledelse og medarbejdere en masse tid på administrativt arbejde.

Vores kunde stod overfor store og komplekse udfordringer i forhold til indsamling og håndtering af data vedrørende lagermedarbejderes timeregistrering. Når medarbejderne skulle registrere timer, foregik det på papirformularer, post-it-sedler og lignende, hvilke medførte alt for mange processer og data, der endte i forskellige Excel ark eller SharePoint lister uden en struktureret tilgang.

Manglende struktureret tilgang til timeregistering

Vores kunde stod overfor store og komplekse udfordringer i forhold til indsamling og håndtering af data vedrørende lagermedarbejderes timeregistrering. Når medarbejderne skulle registrere timer, foregik det på papirformularer, post-it-sedler og lignende, hvilke medførte alt for mange processer og data, der endte i forskellige Excel ark eller SharePoint lister uden en struktureret tilgang.

Forsimplet proces og samlet overblik

PeopleNet hjalp kunden med at ensrette og digitalisere denne proces ved udviklingen af en PowerAppApp’en tilbyder en let og simpel procedure for timeregistrering, der automatisk sender al data til én samlet SharePoint liste.  

Med PowerApp’en har kunden opnået: 

  • En struktureret og ensrettet proces for timeregistrering 
    Samlet og overskueligt overblik over data for registrering af arbejdsopgaver, pauser og ophold i arbejdstiden
  • Markant besparelse af tid og frustration for både ledelse og medarbejdere, som nu kan bruges på mere vigtige opgaver 
  • Færre fejl og manglende oplysninger ved registrering af data 
  • Større motivation blandt medarbejderne, eftersom den ensrettede timeregistrering også medfører større gennemsigtighed i forhold til performance og belønning 

Tilpasset kundens specifikke behov

PeopleNet har udviklet PowerApp’en i tæt samarbejde med kunden, hvilket muliggjorde at kortlægge kundens specifikke behov samt tilpasse løsningen derefter. Kundens overordnede mål med den nye løsning for timeregistrering var at sikre, at lagerarbejdere registrerer timer indenfor specifikt opstillede arbejdsområder og underkategorier, samt at forhindre overlap mellem registrering af arbejdsopgaver og afholdelse af pauser eller ophold i arbejdstiden. 

Processen var yderligere præget af hyppig sparring og feedback fra kundens side, hvilket sikrede den helt rigtige løsning fra start, der imødekommer kundens ønsker og overholder tidsramme og budget.

Ubegrænsede muligheder

Den løsning PeopleNet har leveret til kunden kan let ekspanderes til andre typer lagre og funktionaliteten kan med fordel videreudvikles til at håndtere flere aspekter i fremtiden. 

Brugen af Microsoft PowerApps til at håndtere produktivitets- og forretningsdata kan derudover være relevant for utallige andre virksomheder indenfor især Industri og Produktion, men også Offentlige organisationer. 

Direkte registrering i Power App'en

Med app’en kan lagermedarbejdere hos kunden nemt og hurtigt registrere arbejdstimer, pauser eller ophold i arbejdstiden, direkte fra lageret hvor arbejdet foregår. Når app’en åbnes, vælger medarbejderne et af kundens prædefinerede arbejdsområder, underkategorier samt opgavebeskrivelse og starter tidsregistreringen. Herefter er det muligt, at registrere når der holdes pause, og når opgaven er udført. App’en er visuelt designet til brug af lagerarbejdere der bærer store handsker. 

Microsoft Power Apps

Microsoft PowerApps er et effektivt værktøj til udvikling af no-code forretningsapps forbundet med produktivitets- og forretningsdata. 

PowerApps er kort fortalt en platform, der kan samle tjenester og apps, hvorfra man kan bygge og tilpasse virksomhedsapps. Man kan benytte en af de mange tilgængelige skabeloner i PowerApps eller bygge sin egen app fra bunden.

Med PowerApps kan man således nemt og hurtig få oprettet mobiltilpassede apps til Office 365. Man kan benytte SharePoint lister eller udvide med andre datakilder og der er integration til Yammer, Salesforce, Twitter, Facebook, Dynamics 365 og mange flere. Man kan ligeledes oprette forbindelser til egenudviklede APIer.

Vi tilbyder følgende kurser i Power Apps:

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO