ShareGate

Få hjælp og support af vores ShareGate konsulenter

PeopleNet Consulting kan hjælpe med alle ShareGate opgaver, store som små. Så har du en opgave du ikke selv kan løse, eller vil du spare tid og frigive interne ressourcer til andre opgaver, kan en af vores ShareGate konsulenter hjælpe dig effektivt videre. 

Migrér alt - nemt og hurtigt

PeopleNet kan hjælpe med alt inden for migrering af SharePoint indhold. I mere end 10 år har vi hjulpet hundredevis af kunder med migrering af løsninger og indhold til alle SharePoint versioner samt Office 365. Vi kan også hjælpe din virksomhed. PeopleNet Consulting er ShareGate Premium partner og kan hjælpe dig med alle ShareGate opgaver, herunder:

  • Overføre hele site collections, underordnede websteder, lister, biblioteker, visninger, arbejdsgange mm.

Muligheder med ShareGate

Import og eksport til SharePoint

Forretningens netværkdrev kan importeres til SharePoint og du kan rette metadata med Excel inden import. Dit SharePoint indhold og tilhørende metadata kan eksporteres som mapper med metadata i Excel.

Rapportering

ShareGate kommer med en rapporteringsdel, hvor brugerrettigheder kan administreres og du kan få et overblik over passivt indhold, størrelser på dokumenter og lister.
Du får standardrapporter med i ShareGate, men rapporter kan let tilpasses og/eller helt nye kan oprettes. sine egne.Du kan tilmed importere og eksportere dine rapporter, hvis en kollega f.eks. også skal bruge rapporterne.

ShareGate shell

Såfremt der er opgaver, som ikke kan løses i ShareGates grafiske brugergrænseflade, kan alle funktioner i ShareGate også bruges via PowerShell, hvormed scripts muliggør migreringen.

Kontakt en ShareGate konsulent


Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om opgaven. Du får hurtigt svar på dine spørgsmål, så du hurtigt kan træffe en beslutning og komme i gang med projektet.

______

Udfyld formularen og vi kontakter dig snarest. 
Vi ser frem til at høre fra dig. 

- Ring nu på tlf. 7021 4445
- Kontakt os per email
- Eller udfyld denne formular

Fordele med ShareGate

  • ShareGate kan køre på en almindelig klientmaskine og der er ikke behov for en server-side installation. ShareGate understøtter SharePoint 2003-2016 og Office 365.
  • Ingen begrænsninger på datamængder
  • Ubegrænset antal site collections, dokumenter, lister, domæner.
  • Enkel, effektiv og hurtig SharePoint migrering
  • Migrering sker med en meget brugervenlig og intuitiv drag and drop grænseflade til mapping af indholdstyper, brugere, felter, rettigheder.

Microsoft 365 Værdikort


Har I en enkeltstående ShareGate opgave, I ikke selv kan løse?

Få professionel ShareGate support, når I har brug for det. Brug vores værdikortløsning til ShareGate opgaver eller på tværs af andre teknologier og udfordringer. F.eks. website projekter, Nintex/InfoPath, SharePoint, Office 365, forretningsløsninger, løbende ad hoc assistance, konfiguration mm.