Konsulentydelser


Den digitale arbejdsplads

Når virksomheder investerer i Microsoft 365, er det vigtigt, at medarbejderne er klædt godt på, så motivationen forbliver høj og der skabes mest mulig værdi med investeringen. Denne proces kalder vi adoption.

Læs mere

Automatisering

Automatisering og procestransformation skaber øget effektivitet, reducerer omkostninger og gør det muligt for personer at flytte deres fokus til prioriterede opgaver.

Læs mere

Support

Med en Microsoft 365 supportaftale får I en fleksibel aftale sammensat efter jeres behov, og jeres medarbejdere kan hurtigt få løst udfordringer, når de opstår.

Læs mere

Migrering

PeopleNet har mange års erfaring med analyse og migrering af SharePoint intranet- og forretningsløsninger og vi tilbyder derfor en velafprøvet metode.

Læs mere

App udvikling

Hvad end I ønsker at få udviklet tilføjelser til nuværende systemer, en hybrid mellem standardløsning og custom made tillægsmoduler eller en komplet applikation fra bunden, så kan PeopleNet hjælpe.

Læs mere

Intranet

Du får et intranet der aktiverer mulighederne for kommunikation, samarbejde, dokumenthåndtering, rettighedsstyring, søgning og integration til øvrige Microsoft 365 tjenester.

Læs mere
Kundereferencer PeopleNet

Nyheder


Kontakt

For nærmere information, kontakt venligst
Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

Christian Hansen
Key Account Manager

__________

+45 7021 4445
ch@peoplenet.dk
Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

Claus Friis Pedersen
Adm. Direktør

__________

+45 7021 4445
cfp@peoplenet.dk