Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Oplæring i Microsoft 365 – Kom bedst fra start

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 14. februar 2022
Opdateret den: 10. juli 2023

Effektive træningaktiviteter til oplæring i ny teknologi

Lad os komme i gang med at se på oplæring i Microsoft 365.

Skal du i gang med at lære dine medarbejdere at bruge et ny system eller en teknologi, og vil du gerne sikre, at alle får fuldt udbytte?

Som vi beskrev tidligere i vores guide "Sådan kommer du succesfuldt i mål med udrulningen af Microsoft 365 i din virksomhed", er user adoption processen inddelt i en række faser, man skal igennem, før en teknologi er funktionelt implementeret i en virksomhed. En af de områder handler om dét, man bør gøre under lanceringen af det nye system - nemlig træning - og det dykker vi længere ned i her.

Det er et velkendt faktum, at et it-system eller en teknologi, kun er så god, som den der bruger det/den. Lige netop derfor er en af fornemmeste opgaver, man har som leder, at man retter blikket mod medarbejderne. Det er nemlig afgørende, at de bliver lært ordenligt op, hvis den nye teknologi eller det nye system skal skabe maksimal værdi i virksomheden.

Men hvordan gør man det, når alle er forskellige og dermed også lærer forskelligt?

Svaret er egentlig simpelt nok: Man gør brug af forskelllige trænings- og læringsaktiviteter, som passer til de forskellige typer af medarbejdere. De rigtige aktiviteter er med til at skabe et bedre læringsmiljø for den enkelte medarbejder, og det resulterer i sidste ende i et højere udbytte - både for medarbejderen og i sidste ende også for virksomheden.

Men hvilke muligheder er der så i forhold til træningsaktiviteter? Dét kan vi give dig svaret på!

Vi har samlet et overblik over de forskellige typer af træningsaktiviteter, som man ofte bruger i forbindelse med implementering af en ny teknologi.

Du kan downloade overblikket ved at trykke på knappen herunder.

Download guiden her

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik

Er du stadig nysgerrig? Læs endnu mere om User Adoption her. 

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO