Hjem » Webinarer

Online Microsoft Kurser


Webinarer


Hos PeopleNet kan du komme på en række spændende webinarer i Office 365, herunder SharePoint, Teams, OneNote, OneDrive, Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Delve, Yammer m.fl.

Hvad er et webinar?
Et webinar er et online kursus, hvor det eneste du behøver for at deltage er en stabil internetadgang. Du undervises direkte på skærmen, hvor du kan se og høre underviseren, som step-by-step viser og guider dig igennem kursusindholdet.

Nemt og enkelt at deltage
Når du tilmelder dig et af vores webinarer, modtager du en bekræftelsesmail og kort forinden webinaret, modtager du et link til selve webinaret, som alene kræver en stabil internetadgang. Du behøver altså ikke at downloade software for at deltage på webinaret. Det er helt enkelt.

Åbne webinarer eller firma webinarer
Hos PeopleNet tilbyder vi både åbne webinarer, hvor alle kan tilmelde sig samt firma-webinarer. Firma-webinarer er et lukket webinar målrettet en bestemt virksomhed, som ønsker én eller flere ansatte med på webinaret.

Office 365 Academy - kursus-abonnement
Du kan vælge at tilmelde dig et enkelt webinar til 499 kr./person eller du kan tegne et Office 365 Academy kursus-abonnement til 2.500 kr./år, hvor du kan deltage frit på alle webinarer eller vælge kurserne som on-site kurser. Læs mere om Office 365 Academy her.

.

Se vores udvalg af online Microsoft kurser herunder


Vi tilbyder online kurser inden for Microsoft Office og Office 365