Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

OneDrive Synkronisering – Sådan gør du

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 24. april 2019
Opdateret den: 21. marts 2023

Synkronisering af dit OneDrive for Business

Synkronisering af OneDrive for Business giver dig adgang til dine filer direkte i din stifinder. Det bliver således ikke nødvendigt at gå til Microsoft 365-portalen, eller til OneDrive for Business.

Det er simpelt at synkronisere dit OneDrive for Business; gå blot til dit OneDrive for Business og klik på Synkronisering i toppen af siden. Log ind med din Microsoft 365-konto og vent mens der synkroniseres.

I denne korte guide får du en introduktion til, hvordan du synkroniserer dit OneDrive for Business.

Sådan synkronierer du

Ikoner

I din stifinder vil du se en kolonne kaldet Status. Ikonet med to blå pile indikerer at mappen eller filen er i gang med at synkronisere. Et sky-ikon indikerer, at filen er tilgængelig i OneDrive for Business men endnu ikke er hentet ned på computeren. Når du åbner den, vil du se at ikonet ændres til et grønt flueben. Vær opmærksom på at du er nødt til at have forbindelse til internettet for at kunne åbne en fil med et sky-ikon. Ikonet med det grønne flueben indikerer at filen er tilgængelig på din pc uanset om du er online eller offline. De ændringer, du foretager mens du er offline, vil automatisk blive overført til OneDrive for Business, når du igen er online.

Oversigt over alle mapper i OneDrive.

Vælg hvilke mapper der synkroniseres Ønsker du at administrere synkroniseringen af individuelle mapper i dit OneDrive for Business, skal du højreklikke på det lille OneDrive-ikon i dit meddelelsescenter i bunden af din skærm.

Sort bar med lille OneDrive ikon med pile på.

Dropdown menu I højre side.

Klik så på Indstillinger og på Vælg mapper i fanen Konto. Fjern så fluebenet ud for den eller de mapper, du ikke længere ønsker at synkronisere til din pc.

Overblik over alle mapperne både med og uden flueben.

Afslut ved at klikke på OK.

Mangler du kompetencer i OneDrive og kunne du tænkte dig at udvide dit niveau?

Vi tilbyder en række forskellige kurser i netop denne tjeneste. Du kan besøge alle vores alle vores OneDrive kurser her. 

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO