Hjem » Om PeopleNet Academy
Google Rating
4.8
Facebook Rating
5.0

Om PeopleNet Academy


Tag dit kursus hos PeopleNet Academy

I dag er PeopleNet Academy Danmarks førende SharePoint og Microsoft Office kursusleverandører. Vi har i årenes løb uddannet flere end 60.000 kursister i Microsofts produkter og afholdt langt over 10.000 kurser.

Vi rådgiver om og uddanner alle typer medarbejdere både på strategisk niveau og i praktisk anvendelse af Office 365, SharePoint og Microsoft Office. Vi har med succes stået for udvikling, indførelse og organisatorisk forankring  hos en lang række organisationer og virksomheder.

Instruktører med ekspertviden

Vores fastansatte it-instruktører har en bred og dyb indsigt i anvendelse af Office 365, SharePoint og Microsoft Office og indgår i vores samlede konsulentstab. Dermed opnår vi, at undervisningen kontinuerligt er aktuel, og at de opgaver, der stilles i undervisningen har baggrund i reelle og konkrete problemstillinger hentet i vores kunders it-miljøer.

Vores instruktører har alle mange års undervisningserfaring i it-programmer og en voksenpædagogisk grunduddannelse bag sig. Det sikrer et højt undervisningsniveau og dermed et stort læringsudbytte for vores kursister.

Vi tilbyder uddannelsesløsninger i form af åben klasseundervisning, firmahold, soloundervisning og e-learning. Vi skræddersyr ofte uddannelsesforløb med udgangspunkt i virksomhedens behov. Dermed opnår vores kunder det størst mulige afkast af deres uddannelsesinvestering.

Vi underviser vores kursister fra vores kursuscentre i København og Aarhus, men underviser også onsite hos kunden og løser opgaver, som tager os udenfor landets grænser.

Kursusformer

PeopleNet udbyder mange former for kurser for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov.

Læs mere om vores kursusformer

PeopleNet Academy København

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Tlf. +45 70 214 445
info@peoplenet.dk
salg@peoplenet.dk

PeopleNet Academy Aarhus

PeopleNet Aarhus
Bødker Balles Gård 15
8000 Aarhus C
Tlf. +45 35 144 445
info@peoplenet.dk
salg@peoplenet.dk

Hvis du kommer i bil anbefaler vi, at du parkerer i Sallings Parkeringshus i Østergade. Herfra er der 5 minutters gang ad Østergade til Bødker Balles Gård 15.
Kommer du med tog eller bus, er der 8 minutters gang fra banegården/rutebilstationen til Bødker Balles Gård 15.

PeopleNet Academy Aalborg

PeopleNet Aalborg
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg
Tlf. +45 35 144 445
info@peoplenet.dk
salg@peoplenet.dk