Hjem » Om PeopleNet Academy
Google Rating
4.6
Facebook Rating
5.0

Om PeopleNet Academy


Tag dit kursus hos PeopleNet Academy 
I dag er PeopleNet Academy Danmarks førende SharePoint og Microsoft Office kursusleverandører. Vi har i årenes løb uddannet flere end 60.000 kursister i Microsofts produkter og afholdt langt over 10.000 kurser. Vi rådgiver om og uddanner alle typer medarbejdere både på strategisk niveau og i praktisk anvendelse af SharePoint og Microsoft Office. Vi har med succes stået for udvikling, indførelse og organisatorisk forankring  hos en lang række organisationer og virksomheder.

Instruktører med ekspertviden
Vores fastansatte it-instruktører har en bred og dyb indsigt i anvendelse af SharePoint og Microsoft Office og indgår i vores samlede konsulentstab. Dermed opnår vi, at undervisningen kontinuerligt er aktuel, og at de opgaver, der stilles i undervisningen har baggrund i reelle og konkrete problemstillinger hentet i vores kunders it-miljøer.
Vores instruktører har alle mange års undervisningserfaring i it-programmer og en voksenpædagogisk grunduddannelse bag sig. Det sikrer et højt undervisningsniveau og dermed et stort læringsudbytte for vores kursister. Vi tilbyder uddannelsesløsninger i form af åben klasseundervisning, firmahold, soloundervisning og e-learning. Vi skræddersyr ofte uddannelsesforløb med udgangspunkt i virksomhedens behov. Dermed opnår vores kunder det størst mulige afkast af deres uddannelsesinvestering.
Vi underviser vores kursister fra vores kursuscentre i København og Aarhus, men underviser også onsite hos kunden og løser opgaver, som tager os udenfor landets grænser.

Kursusformer
PeopleNet udbyder mange former for kurser for bedst muligt at matche dit eller din virksomheds behov.

Læs mere om vores kursusformer

Thomas

SharePoint Specialist

SharePoint Specialist

Thomas underviser og driver adoptionprocesser i SharePoint, Office 365 and Microsoft Office. Thomas har +8 års erfaring.

Keen

Office 365 Specialist

Office 365 Specialist

Keen underviser i Office 365 samt Microsoft Office og har stor ekspertise i skræddersyede firmaforløb. Keen har +6 års erfaring.

Bo

Nintex og SharePoint Specialist

Nintex og SharePoint

Bo underviser bl.a. i Nintex, SharePoint og InfoPath.
Bo har stor ekspertise i Nintex og effektivisering af workflows.

Asbjørn

SharePoint Developer Ekspert

SharePoint Developer Ekspert

Asbjørn underviser i SharePoint Online Developer og SharePoint Framework Developer med stor ekspertise i begge.

PeopleNet Academy København

PeopleNet København
Kejsergade 2, 3. sal
1155 København K
Tlf. +45 70 214 445
info@peoplenet.dk
salg@peoplenet.dk

PeopleNet Academy Aarhus

PeopleNet Aarhus
Bødker Balles Gård 15
8000 Aarhus C
Tlf. +45 35 144 445
info@peoplenet.dk
salg@peoplenet.dk

Hvis du kommer i bil anbefaler vi, at du parkerer i Sallings Parkeringshus i Østergade. Herfra er der 5 minutters gang ad Østergade til Bødker Balles Gård 15.
Kommer du med tog eller bus, er der 8 minutters gang fra banegården/rutebilstationen til Bødker Balles Gård 15.