Microsoft 365 Services


PeopleNet er Danmarks førende udbyder af Office 365-services og -ydelser, som sikrer jeres virksomhed en succesfuld lancering og ibrugtagning. Vores services dækker alle kompleksitetsgrader inden for Office 365 og sikrer, at I får det optimale ud af jeres Office 365-investering.


Hjem » Microsoft 365 Services

Vigtige elementer i implementeringen af Office 365:

 • Opnå overblik over forretningsmulighederne
 • Få lagt en plan for jeres virksomhed
 • Skab den rette kommunikation
 • Kompetenceløft til medarbejderne

PeopleNet er eksperter i denne digitaliseringsplan, fordi vi sætter os ind i netop jeres forretning og kerneprocesser.


Vi tilbyder følgende Office 365 Services
Kontakt os i dag

-
Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om de mange muligheder, der er med Office 365.

 


RING TIL OS – 70214445
SKRIV TIL OS
TEGN ET ABONNEMENT

Office 365 Inspirationsworkshop


Der findes endeløse muligheder for forretningsudvikling i Office 365. Mulighederne er mange, spørgsmålet er bare, hvor skal du og din virksomhed starte, og hvordan implementerer, eksekverer og udnytter I bedst disse muligheder?

Som Danmarks førende udbyder af Office 365 services og ydelser, tilbyder PeopleNet en målrettet Office 365 Inspirationsworkshop, hvor der er fokus på indsatsområder, der har relevans for netop jeres virksomhed.

Del 1: Den teoretiske del

På første del af dagen gennemgår vi et udvalg af de centrale apps/workloads i Office 365, som sikrer dig et godt overblik over mulighederne.

Del 2: Den praktiske del

På anden del gennemgår vi de forretningsmæssige muligheder, der ligger for lige præcis din virksomhed. Hvor giver det størst udbytte at starte og hvad skal der til for at I ender ud med motiverede brugere og en succesfuld lancering.
Har du spørgsmål til vores kurser så kontakt os

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70214445, så vi kan tale om muligheder og aftale en dag.Microsoft 365 Værdikort


Microsoft 365 tilbyder en omfattende pallette af muligheder. Det er positivt, men det kan også være en udfordring. For hvor og hvordan skal du starte? Hvad er mest hensigtsmæssigt at prioritere for lige netop jeres virksomhed? Og hvordan får du Office 365 implementeret og kommunikeret ud i organisationen, så brugerne er motiverede, samarbejdet optimeres og produktiviteten stiger?

Erfaringsmæssigt ved vi i PeopleNet, at et sådant foranstående Microsoft 365 projekt kan tage pusten fra de fleste. Og det er synd, for så får Microsoft  365 ikke den succesfulde lancering som forventet. Derfor tilbyder PeopleNet en løsning i form af et Microsoft  365 værdikort.

Formålet med Microsoft 365 værdikortet er at give dig størst mulig fleksibilitet på timebasis.

Her kan du anvende timerne på alt, lige fra en sparring om Microsoft 365 forretningsmuligheder, rådgivning og konsulentassistance, til udvikling af målrettede læringsvideoer, guides eller kursusmaterialer.

Læs mere om vores Værdikort lige her


Se hele vores Microsoft Værdikort her!

Key Account Manager

Christian Hansen

Kontakt mig i dag. Jeg står klar til at rådgive Jer i valg af den helt rette Office 365 løsning.

SKRIV TIL CHRISTIAN
Adoptionschef

Morten Baron

Kontakt mig i dag. Jeg står klar til at rådgive Jer i valg af den helt rette Office 365 løsning.

SKRIV TIL MORTEN

Du er også altid velkommen til at ringe til os. Vi er klar til at hjælpe.


RING TIL OS 7021 4445

Office 365 Academy


Kickstart jeres Microsoft Office 365 projekt

Office 365 Academy består af en række kurser, hvor I vil få viden om hvordan I kommer godt i gang med applikationerne i Office 365. Dette giver jer en række konkrete scenarier til hvordan I kan bruge Office 365 mere effektivt og derved højne samarbejdet på tværs af organisationen.

 • Bliv klogere på, hvordan I kommer i gang med Office 365
 • Forstå Office 365 og de mange muligheder der findes
 • Få eksperthjælp, råd og vejledning
 • Få en fleksibel og billig læringsplatform

Fakta om Office 365 Academy-kurser

 • Afholdes i København, Aarhus og Online
 • Varighed i København/Aarhus: 2 timers undervisning + 1 times eksperthjælp.
 • Varighed Online: 1 time.
 • Pris for et abonnement: DKK 2.500 pr. år (ex. moms).
 • Ubegrænset deltagelse i din abonnementsperiode.

Spørgsmål? Ring til os på 70 21 44 45.

Hvorfor er Office 365 Academy relevant for dig?

Ofte er vi fanget i ineffektive arbejdsrutiner, som hverken gavner produktiviteten, effektiviteten og samarbejdet i virksomheden. Dette er typisk et resultat af manglende uddannelse og strømlining i brug af organisationens fælles værktøjer.

Har du ineffektive arbejdsrutiner, som du ønsker at gøre noget ved det? Så tilmeld dig Office 365 Academy, og lad os hjælpe dig med at arbejde smartere.

Vi holder os opdateret på dine vegne

Vi holder os konstant på forkant med de Office 365 opdateringer, vi mener kan skabe mest værdi for dig. Vi tilpasser hele tiden vores kurser med de nyeste og vigtigste opdateringer. Derfor kan du deltage i et kursus omhandlende samme Office 365-applikation flere gange, og derved altid være opdateret på de seneste forandringer.

Kursusindhold

Alle kurser består af fokuserede indlæg fra PeopleNets Office 365 specialister, med tid til personlig sparring og hjælp. Således vil du modtage den mest fleksible og målrettede læring i en relevant kombination af præsentation og spørgsmål, hands-on, peer-to-peer, hjælp, rådgivning, tips & tricks.

Oversigt over Office 365 Academy kurser 


BESTIL ABONNEMENT