SharePoint CASE


Udvikling af selvbetjeningsportal for stort utility selskab


Kontakt os og hør mere
Administrationssystem med Microsoft Flow

Selvbetjeningsportal


PeopleNet har i forbindelse med udvikling af ny selvbetjeningsportal stået for alt projektledelse, løsnings- og systemarkitektur, systemudvikling, konfiguration og kvalitetssikring.

Høje krav til sikkerhed, tilgængelighed, stabilitet og databeskyttelse

PeopleNet havde det samlede ansvar for projektledelse, løsningsarkitektur, systemarkitektur, systemudvikling, SharePoint konfiguration samt kvalitetssikring til en leverance-organisation med flere leverandører. PeopleNet indgik ligeledes i projektets styregruppe.

På grund af høje krav til tilgængelighed, stabilitet og til beskyttelse af kommercielle data er kundens it-miljø ret komplekst. Ændringer af SharePoint udviklingsmiljøer, testmiljøer, preprod-miljøer, produktionsmiljøer og deploy af kode er således underlagt strenge krav om fuld sporbarhed, dokumentation, og proces-automation.

Forretningslogikken blev placeret i separat Oracle-database, som PeopleNet havde integreret i den nye Online portal via web services.

Udviklingsprojektet forløb succesfuldt blandt andet på baggrund af følgende faktorer:

  • PeopleNet sikrede håndtering af kompleks forretningslogik.

  • En serviceorienteret arkitektur, som var helt afgørende i leverancen.

  • Stor erfaring med brugervenlighed for krævende brugere.

  • Sikker og effektiv håndtering af et meget komplekst it-landskab med mange interessenter.

  • Tæt og produktivt samarbejde med kundens interne it og eksterne leverandører.

  • Egenudviklet sikkerhedsmodel/rollematrice. Her har særligt forståelsen for kundens komplekse og foranderlige forretningsregler været afgørende til sikring af en solid arkitektur samt intuitive brugergrænseflader.

SharePoint konsulenter

Få professionel hjælp af vores SharePoint konsulenter


PeopleNet Consulting kan hjælpe med alle SharePoint opgaver, store som små og uanset SharePoint version. Så har du en opgave du ikke selv kan løse, eller vil du spare tid og frigive interne ressourcer til andre opgaver, kan en af vores mange SharePoint konsulenter hjælpe dig effektivt videre.PeopleNets forståelse for de komplekse og foranderlige forretningsregler har været helt afgørende for at sikre klar arkitektur og intuitive brugergrænseflader.


Vi kan også hjælpe jeres virksomhed


Tal med en af vores eksperter i dag og hør meget mere om mulighederne og de forskellige typer af løsninger vi kan tilbyde.


Kontaktinformationer

Lars Abrahamsen
Partner og CTO


SharePoint Konsulent klippekort

Har I en opgave i ikke selv kan løse? Køb et konsulent klippekort og spar penge.

PeopleNet Konsulent Klippekort


Ja tak, bestil et klippekort