Top 10 nyheder fra SPC19

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 27. maj 2019
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Microsoft 365
#Nyheder

Top 10 nyheder fra SPC19

SharePoint konferencen i Las Vegas 2019 bød på flere nyheder.
Her er 10 af de største nyheder, som blev præsenteret på SPC19.

Få et overblik over alle nyhederne her

#1 - SharePoint Home Sites – et indbygget intranet i Office 365

SharePoint Home Sites er i alt sin enkelthed virksomhedens primære landing site. Sitet samler således nyheder, events, indhold, samtaler, chats, video mm. og giver et billede af både brand og virksomhedens prioriteter. SharePoint Home Sites kan således ses som et indbygget intranet i Office 365. Nyheder og indhold kan personliggøres, engagerende videoer kan bruges, en intelligent søgefunktion er indbygget og siderne kan tilgås og anvendes på tværs af devices.

#2 - SharePoint Start Page – Den personligt relevante startside

SharePoint Start Page viser personligt relevant indhold for den enkelte bruger. Vigtige links, seneste dokumenter, gemte filer mm. er således det første du ser. Den personlige startside gør det nemt hurtigt at tilgå og holde fokus på aktuelle arbejdsopgaver og det der er vigtigst og mest interessant for den enkelte.

#3 - SharePoint site renaming – Nu kan man let omdøbe sites

Det er nu muligt at omdøbe et sites URL direkte fra admin center.

#4 - OneDrive understøtter nu forretningsprocesser endnu bedre

Man kan nu anmode om filer fra andre direkte i OneDrive. Man kan ligeledes linke direkte til en specifik PowerPoint slide og @mention folk i kommentarer i Office filer. Herudover er Outlook mobil-appen optimeret med mulighed for at vælge seneste filer som vedhæftning – uden download.

#5 - Live Events i Yammer

Lav live events i Yammer og lad folk streame events direkte fra Yammer via Stream. Event-deltagere kan chatte før, under og efter de enkelte events, hvilket kan være med til at styrke engagementet.. Videoer kan nu også optages og uploades direkte fra Stream mobil-appen.

#6 - SharePoint Search updates – En optimeret søgefunktion på tværs af devices og services

SharePoint søgning bliver nu optimeret på tværs af både devices og services.
I slutningen af 2019 vil det være muligt at lave tilpassede søgefiltre, vertikaler og visningsskabeloner. Søgninger kan gøres større, skaleres og søge blandt flere indholdstyper. Der vil også være mere inline @Office hjælp, machine teaching mm.
Søgeindekset vil også blive hurtigere, hvilket blandt andet betyder, at indhold, vil være søgbart blot 15 sekunder efter seneste rettelse. Søgeresultater vil også kunne tilpasses og arrangeres med f.eks. admin-bestemte søgeresultater i toppen.

#7 - Interaktive quiz, afstemninger og undersøgelser i Stream videoer

Nu kan man øge engagementet ved at lade brugere interagere med Stream videoer. Det kan man f.eks. gøre med en undersøgelse direkte i en mødeoptagelse eller en quiz i en øvelsesvideo.

#8 - OneDrive differential sync – synkronisér kun ændringen i stedet for hele filen

Senere i år, vil differentieret synkronisering gøre det muligt kun at synkronisere den del af en given fil, som ændres, i stedet for at synkronisere hele filen på ny. Det gør det lettere og langt hurtigere at arbejde på farten, hvor man f.eks. kan have meget svigende netværkshastigheder og arbejde mere på tværs af devices mv.

#9 – Forbedret Microsoft Teams / SharePoint Integration

Nu er det muligt at arbejde med SharePoint biblioteker i Teams, herunder metadata kolonner og kolonneformatering. Du får således samme biblioteksoplevelse i Teams, som du kender fra SharePoint.

#10 - Multi-geo capabilities – Opbevar data flere steder

Med de nye multi-geo capabilities for SharePoint og Office 365 grupper, kan man nu opbevare siders data på én eller flere globale lokationer, som man selv vælger.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO