Owners og members i Teams

Tilføj owners og members til dit Team

Sådan tilføjer du owners og members til dit Team i Microsoft Teams.

Når man har oprettet et Team kan man efterfølgende tilføje brugere, grupper og distributionslister. Der er flere måder at komme ind i Add members menuen.

  • Du kan klikke på de tre prikker ved siden af Teamnavnet og på den kontekst menu der kommer frem vælge Add member.

  • Du kan klikke på navnet på dit Team og du vil blive præsenteret for fem faneblade, hvor det første er Members med mulighed for Add member.

  • Sidste mulighed er tilgængelig i kanalen ”General”, her vil der være en Add more people knap hvis der ikke har været meget aktivitet i kanalen

Alle muligheder leder hen til det samme vindue som vi så i oprettelsen af Teamet.

owners og members i Teams

Der kan tilføjes brugere eller grupper. Herover er ”Executives” en gruppe. Hvis du vil vide hvem gruppen indeholder kan den lille pil efter gruppenavnet vise hvor mange brugere gruppen indeholder og du kan få ”pakket gruppen ud” hvis du vil have dem med som individuelle brugere.

owners and members i Teams

Efter tilføjelsen kan du ændre på brugerens rettigheder. Hvis du vil gøre en af brugerne til Owner kan det gøres her eller du kan ændre indstillingen senere.

I din ”General” kanal står navnet på de brugere du har tilføjet. Læg mærke til at selvom du tilføjede en gruppe så har Teams pakket den ud og tilføjet brugerne individuelt.


Se alle vores Teams kurser

Seneste Teams posts


Hvorfor bruge Microsoft Teams?Se vores Teams kurser

TEAMS kursus