Slet et team i Teams

Sådan sletter du et team i Microsoft Teams.

Du har mulighed for at slette et team. Du sletter dit team ved at vælge de tre prikker ud for Teamet og vælge Delete the team.

Slet et team i Teams

Det kan også være at du bare ikke er interesseret i at deltage i et team. Her kan du nøjes med at vælge Leave the team fra samme menu.

OBS: Du skal være owner for at kunne slette et team. Når teamet bliver slettet, vil alt indhold, kalender og e-mailadresse også blive slettet. Slettet indhold kan genskabes i op til 30 dage af en administrator eller en Team Owner.


Se vores Teams kurser

Seneste Teams posts


Hvorfor bruge Microsoft Teams? Se vores Teams kurser

TEAMS kursus