SharePoint CASE


SharePoint opgraderinger for offentlig instans med høje sikkerhedskrav


Kontakt os og hør mere
Administrationssystem med Microsoft Flow

SharePoint opgraderinger


PeopleNet har i forbindelse med to tekniske SharePoint-opgraderinger varetaget projektledelse, SharePoint-udvikling, analyse og rådgivning, SharePoint-opsætning, kvalitetssikring og efterfølgende support for en stor offentlig kunde.

Behov for grundig planlægning samt gennemførelse af performanceoptimering og stresstest

Kunden havde brug for et meget sikkert og effektivt forløb for opgraderingen og havde således høje krav til sikkerheden. Igennem hele samarbejdet har PeopleNet blandt andet ydet følgende tekniske bistand:

 • Opsætning af SharePoint intranet, herunder håndtering af rettigheder, websteder, biblioteker og lister, navigation og søgning. Konfiguration ift. visning af søgeresultater, optimering af søgeguldkorn og synonymer samt rangeringsalgoritmer.

 • Etablering af Powershell scripted installation af alle SharePoint udviklingsmiljøer, testmiljøer og produktionsmiljøer og tilhørende konfigurationer.

 • Installation og opsætning af Team Foundation Server.

 • Implementering af grafiske elementer i SharePoint, specialudviklede navigationsmenuer og optimering på tværs af devices. Udvikling af kompleks integration til Oracle  applikationer.

 • Analyser ang. FAST søgemotor til SharePoint. Fokus på integration mellem SharePoint og ESDH Captia via en SharePoint FAST Search Connector og sekundært øvrige applikationer.

 • Rådgivning om teknologiske overvejelser i forbindelse med opgradering af SharePoint-platformen til nyere versioner.

 • Projektledelse: Planlægning af analyseforløb, implementeringsforløb og testforløb, deltagelse i statusmøder, projektstatusrapporter, kvalitetsplan samt planlagt ressourceforbrug.

 • Application Management.

Succesfuld projektmetode

Valget falder ofte på SharePoint som strategisk platform til understøttelse af den interne kommunikation, projektarbejde og forretningsprocesser i virksomheder verden over.

Mange virksomheder oplever også at skulle igennem SharePoint opgraderingsforløb for at holde sig up-to-date med nyeste teknologi.

I forbindelse med SharePoint opgraderinger er særlig projektmetoden afgørende for et succesfuldt forløb.

PeopleNet er specialister i effektive SharePoint opgraderingsforløb, hvor en gennemtestet projektmetode har ført rigtig mange virksomheder sikkert og effektivt igennem SharePoint opgraderinger.

Vi kan også hjælpe jeres virksomhed.

Med PeopleNet i ryggen sikres at I:

 • gør jer de rette overvejelser på de rigtige tidspunkter
 • gennemgår de nødvendige faser i forbindelse med planlægning og eksekvering.
 • får en løsning, der både understøtter en klar forretningsstrategi og tilgodeser mange forskellige brugerbehov.

  En gennemtestet projektmetode samt en erfaren samarbejdspartner var afgørende for et succesfuldt SharePoint opgraderingsforløb. 


  Vi kan også hjælpe jeres virksomhed


  Tal med en af vores eksperter i dag og hør meget mere om mulighederne og de forskellige typer af løsninger vi kan tilbyde.


  Kontaktinformationer

  Lars Abrahamsen
  Partner og CTO


  SharePoint Konsulent klippekort

  Har I en opgave i ikke selv kan løse? Køb et konsulent klippekort og spar penge.

  PeopleNet Konsulent Klippekort


  Ja tak, bestil et klippekort