Intranet GUIDE


Sådan vælger du den rette intranetløsning


Den digitale arbejdsplads  i en digital virkelighed

En af grundpræmisserne for den digitale udvikling er, at dét vi ved i dag, kan være forældet i morgen. Det er derfor afgørende for både store og små virksomheder at holde sig opdateret og investere i produkter, der på sigt kan følge med udviklingen.

Den digitale arbejdsplads er helt essentiel for alle typer af medarbejdere i løbet af en dag, omend det vedrører intern kommunikation, informationsdeling eller produktion. Det er derfor helt grundlæggende, at virksomhedens intranet fungerer optimalt og stemmer overens med virksomhedens behov.

Hvordan kan intranettet hjælpe jer?

Den rigtige intranetsoftware kan være med til at udstyre og modernisere jeres virksomheds struktur digitalt. Når et intranet tilpasses virksomhedens forudsætninger, vil det være omdrejningspunkt for de ansattes produktivitet og tilfredsstillelse.

I denne enkle guide præsenteres du for afgørende faktorer og trin i den beslutningsproces, der ligger forud for jeres valg af intranetløsning.

Samlet set giver guiden gode råd og vejledning til, hvordan I beslutter hvilken intranetløsning, der er den bedste for jeres virksomhed.


DOWNLOAD GUIDE

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik


Har du spørgsmål?


Lad os hjælpe med jeres intranet


Kontakt vores konsulent, Karsten Mottlau, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.


Kontaktinformationer

Karsten Mottlau
Business Solutions Advisor og Konsulent