Sådan opnår du en succesfuld migreringsproces

Intranet GUIDE


Sådan opnår du en succesfuld migreringsproces


Har du også eller har du haft udfordringer i forbindelse med migrering af data fra on-premises løsninger til skyen?
Sådan opnår du en succesfuld migreringsproces
Så er denne guide, det helt rigtige værktøj for dig!


Datamigreringsprocessen er den proces, hvor man tager udvalgte dele af det indhold, som man har i sit eksisterende intranet og flytter det over i et nyt miljø. Og selvom dette lyder meget nemt og gennemskueligt, kan processen være langt mere kompleks og omfangsrig, end man går og regner med.

Mange virksomheder oplever, at det er eller at det kan være en udfordring at komme i gang med et migreringsprojekt. Mest fordi man i forvejen ikke har erfaring eller relevant kendskab til området.

Alligevel kommer mange succesfuldt og resultatorienteret igennem en migreringsproces. I bund og grund handler det om at være bevidst omkring, hvordan man griber processen an, hvordan gør brug af de relevante værktøjer og endeligt hvilke faktorer, man skal tage hensyn til.


Denne guide 
giver dig et indblik i indholdsmigeringsprojekter fra on-premises løsninger til skyen. Derudover får du overblik over de forskellige typer af indhold, man kan migrere samt essentielle faktorer, der har betydning får at opnå et succesfuldt migreringsprojekt.

DOWNLOAD GUIDE

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik


Har du spørgsmål?


Lad os hjælpe med jeres intranet


Kontakt vores konsulent, Karsten Mottlau, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.


Kontaktinformationer

Karsten Mottlau
Business Solutions Advisor og Konsulent