Intranet GUIDE


Sådan kommer du sikkert i mål med udrulningen af Microsoft 365 i din virksomhed


Står du i en situation, hvor dig og din virksomhed overvejer at bruge Microsoft 365 som en bærende del af jeres intranet og ønsker du samtidig, at dine medarbejder kommer bedst fra start?  
Eller er Microsoft 365 allerede blevet lanceret i din virksomhed, og vil du gerne fortsat sikre den mest optimale implementering?
Sådan kommer du sikkert i mål med udrulningen af Microsoft 365 i din virksomhed.

Om man står med det ene eller det andet udgangspunkt, er det særlig relevant at overveje, hvordan man griber processen an, eller hvordan man fortsat kan sikre en god implementering. I mange tilfælde kan man, med en velovervejet implementering, undgå at bruge for mange ressourcer på oplæring samt aflaste it-afdelingen for konstante henvendelser fra medarbejderne.

En skræddersyet udrulning vil, med større sandsynlighed, sikrer en bedre implementering og dermed også en succesfuld ibrugtagning for alle medarbejderne. Det vil skabe både værdi for medarbejdere, teams og hele virksomheden i sidste ende.

Med guiden ”Sådan kommer du sikkert i mål med udrulningen af Microsoft 365 i din virksomhed” får du blandt et indblik i hvorfor du skal tage stilling til, hvordan du implementerer de nye teknologier, og hvordan du kan arbejde videre med implementeringen af dem.

Derudover giver guiden dig et overblik over de fem faser der, ifølge eksperter fra PeopleNet, er i et udrulningsprojekt:

    1. Indledning og planlægning
    2. Afklaring
    3. Udvikling af materialer
    4. Forankring
    5. Stabilisering, evaluering og support.

Derudover præsenteres også en alternativ løsning til de virksomheder, som allerede har implementeret dele af Microsoft 365 i deres virksomhed, men som mangler de sidste elementer.

Endeligt får du en række gode råd til, hvordan du opnår en succesfuld implementering af Microsoft 365.

DOWNLOAD GUIDE

PeopleNet bruger dine kontaktoplysninger til at kontakte dig vedrørende vores produkter og services. Du kan til enhver en tid blive frameldt dette. Privatlivspolitik


Har du spørgsmål?


Lad os hjælpe med jeres intranet


Kontakt vores konsulent, Karsten Mottlau, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe.


Kontaktinformationer

Karsten Mottlau
Business Solutions Advisor og Konsulent