PeopleNet leverer intranet via SKI 02.18

PeopleNet leverer Intranet via SKI 02.18 rammeaftalen

PeopleNet er blandt de 60 udbydere, som er en del af den 02.18 rammeaftale som Staten - og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har lavet i forbindelse med It-løsninger og -projekter.

Som offentlig instans kan man gennem SKI købe ind med direkte tildeling eller miniudbud, i forbindelse med anskaffelser af software, standartaftaler med tilhørende timer samt vedligeholdelse.

Hos PeopleNet er vi rigtig glade for at være en del af 02.18 rammeaftalen, hvorigennem vi blandt andet leverer intranetløsninger.

PeopleNet tilbyder to former for intranetløsninger

365Connect

365Connect er en Office-365-first-løsning med nyeste intranet teknologi. Løsningen integrerer ikke blot Office 365 services mm., men er udviklet til at aktivere og målrette de Office 365 apps og services, som skaber værdi hos medarbejderen, hos teams og ud i hele organisationen. På den måde opnås det største udbytte af Jeres Office 365 investering.

365Connect er således rammeskabende for kommunikation og vidensdeling blandt ledere og medarbejdere og styrker herigennem både den individuelle produktivitet samt den samlede effektivitet. 365Connect intranettet kan sammensættes alt efter behov og kan således både understøtte simple såvel som mere avancerede forretningsbehov.

365Connect bygger på Modern SharePoint, hvilket blandt andet omfatter brugervenlige og intuitive Kommunikationswebsteder, Team Websteder og Hub sites. 365Connect er udviklet i overensstemmelse med Microsofts egen innovation, hvormed løsningen er dynamisk og kobler ind i den fremtidssikring, der ligger i Modern SharePoint.


Læs mere om 365Connect
Book en demo

Er I ikke rykket i skyen endnu?

PeopleNet tilbyder også en on-premises-løsning.

PeopleIntraNet

PeopleIntraNet er en modulopbygget intranetløsning. Løsningen kommer med en række ofte anvendte intranetkomponenter og -funktioner, som er sammensat i en løsning, der er enkel at opsætte og som nemt kan tilpasses virksomhedens eller organisationens behov.
Intranetløsningen kan målrettes specifikke områder, herunder kommunikation, samarbejde, det sociale eller effektivisering. Der kan vælges mellem 25 forskellige designskabeloner, således at virksomhedens corporate design kan komme til udtryk gennem intranettet. PeopleIntraNet er en on-premises-løsning og kan således med fordel implementeres hos organisationer eller virksomheder, der allerede har deres egen server.

Vil du vide mere?

Tal med en af vores specialister

Karsten Mottlau
Business Solutions Advisor
kmo@peoplenet.dk
+45 2012 9515

SKI produktkatalog - PeopleNet A/S

Se alle produkter og services, som PeopleNet tilbyder via SKI 02.18


SKI Produktkatalog
PeopleNet A/S er SKI leverandør
SKI produktkatalog

Se alle produkter og services, som PeopleNet tilbyder via SKI 02.18 her