Synkronisering af dit OneDrive for Business

OneDrive synkronisering

Synkronisering af dit OneDrive for Business 

I denne korte guide, vil du lære hvordan du synkroniserer dit OneDrive for Business. Hvis u ønsker en introduktion til OneDrive for Business inden, hvor forskellen på OneDrive og OneDrive for Business også forklares, kan du med fordel læse denne guide.

At synkronisere OneDrive for Business med din pc, betyder at du har adgang til dine filer direkte i din stifinder. Det er altså ikke nødvendigt at gå til Office 365-portalen, eller til OneDrive for Business.

Det er simpelt at synkronisere dit OneDrive for Business; gå blot til dit OneDrive for Business og klik på Synkronisering i toppen af siden. Log ind med din Office 365-konto og vent mens der synkroniseres.

Ikoner

I din stifinder vil du se en kolonne kaldet Status. Ikonet med to blå pile indikerer at mappen eller filen er i gang med at synkronisere. Et sky-ikon indikerer, at filen er tilgængelig i OneDrive for Business men endnu ikke er hentet ned på computeren. Når du åbner den, vil du se at ikonet ændres til et grønt flueben. Vær opmærksom på at du er nødt til at have forbindelse til internettet for at kunne åbne en fil med et sky-ikon. Ikonet med det grønne flueben indikerer at filen er tilgængelig på din pc uanset om du er online eller offline. De ændringer, du foretager mens du er offline, vil automatisk blive overført til OneDrive for Business, når du igen er online.

 

Vælg hvilke mapper der synkroniseres

Ønsker du at administrere synkroniseringen af individuelle mapper i dit OneDrive for Business, skal du højreklikke på det lille OneDrive-ikon i dit meddelelsescenter i bunden af din skærm.

Synkronisering af dit OneDrive for Business

Klik så på Indstillinger og på Vælg mapper i fanen Konto.

Fjern så fluebenet ud for den eller de mapper, du ikke længere ønsker at synkronisere til din pc.

Afslut ved at klikke på OK.

Se alle vores OneDrive kurser
Læs mere om OneDrive her

Seneste OneDrive posts


Sådan synkroniserer du OneDrive for BusinessSe alle vores OneDrive kurser

Office 365 kurser