On-live kurser udvikler dine kompetencer i Microsoft 365 fleksibelt

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 1. september 2021
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Kurser
#Nyheder

Du har mulighed for at tilgå mere fleksible kurser

Vil du gerne udvide din viden, faglighed og samtidig lære mere om Microsoft 365? I så fald er de velkendte fysiske kurser langt fra den eneste mulighed i dag.  

Vores on-live kurser er en mulighed for dig, som fortsat ønsker at udvide sine kvalifikationer på en fleksibel måde. Du kan tilgå vores on-live kurser hjemmefra, og er dermed hverken nødsaget til at indlægge transporttid i arbejdsdagen eller være fint klædt på.  

Vi har interviewet vores ekspert, Daniel Hillebrand Hansen, som er Adoption og Microsoft 365 Konsulent. Han fortæller om hans erfaring med on-live kurser og fordelene ved on-live kurser.

Artiklen fortsætter længere nede.

Sådan forløber en on-live kursusdag hos os

Vores undervisere møder ind lidt før kursisterne for at sikre, at der er styr på det praktiske, og at teknologien virker som den skal. Som deltager møder du ind på Microsoft Teams kl. 9, hvor målet for vores undervisere først og fremmest er at få skabt en relation til dig, så du føler dig velkommen og således, at de får indsigt i dine mål for kurset, samt de udfordringer, du måtte stå overfor.

Der vil være en introduktion til de andre kursusdeltagere, og du får derudover også mulighed for at præsentere dig selv. Målet er, at kursisterne har mod på at være aktive og byde ind gennem hele kursusdagen. Der vil være mulighed for, at du kan stille spørgsmål undervejs og fortælle om forventninger til kurset og meget mere. 

Det kan være hårdt at sidde foran en skærm og lytte på en underviser en hel dag. Under on-live kurser vil der være indlagt flere pauser, end til vores fysiske kurser. Det er med til at sikre et afbræk fra skærmen, en pause til hovedet samt at det faglige, høje niveau kan holdes hele dagen - uden at man bliver træt.

Der vil være en god afveksling mellem praksis og teori, som skaber en god balance for kursisterne. Dermed får de selv mulighed for at bruge det i praksis og ikke kun lytte på underviseren. 

Ekspertens erfaring med on-live kurser 

Hvordan har du tacklet pandemien, udviklet dine kompetencer og sikret dig nok ny viden? 

Under COVID-19 har mange været nødt til at være omstillingsparate på mange parametre, dog har det stadig været muligt at deltage i kurser hos os. Der har vi udviklet on-live kurser, som har resulteret i, at vores kursister har haft mulighed for at blive undervist online i stedet for fysisk. Til dette udtaler vores ekspert og underviser, Adoption & Microsoft 365 Konsulent Daniel Hillebrand Hansen, sig således: 

“Gennem pandemien har vi været gode til at omlægge og tilpasse vores kurser. Det har været vigtigt for os at bibeholde samme gode kvalitet af vores kurser online.” 

I forhold til denne omstilling vil vi forsøge at sikre os, at deltagerne stadig får nok ud af kurserne. Vi har oplevet, at kursisterne bliver lidt usikre på deres computer, eller mediet de skal benytte sig af. Vores underviser guider dig hele vejen i gennem så, der er nem adgang til ressourcer, filer og hvad der skal arbejdes med. 

Kursisterne kan være bekymrede for, at de ikke kan koncentrere sig en hel dag, der har vi tilpasset vores kurser så der er mere afveksling. Derfor er det vigtigt for os at indlægge en masse praktisk arbejde, så kursisterne får et break og selv får lov til at arbejde med systemerne på egen hånd.

Ifølge Daniel Hillebrand Hansen, har on-live kurser været en mulighed for at komme lige væk fra sin normale arbejdsdag. Kursisterne er mere ansvarlige for selv at lære på on-live kurserne end på de fysiske kurser, hvor deltagerne har direkte interaktion med underviseren.

Der er lige stor vægt på den kvalitetsmæssige og indholdsmæssige høje standard ved både fysiske kurser og on-live kurser.

Image

Fordele ved vores on-live kurser

Hvad kræver det af dig at sidde hjemme og tage et on-live kursus? I sidste ende er det din egen indstilling som er afgørende for hvor meget værdi du får ud af kurset og hvor meget viden du får med i bagagen. 

De få praktiske ting som et on-live kursus kræver er internetforbindelse og en computer. Dog er det altafgørende at kursisten er aktiv og stiller spørgsmål undervejs samt at alle har en indstilling til at man er åben og villig til at lære nyt og udvikle sig som er det der skaber værdien.  

Kursisterne har haft en skeptisk holdning til kurserne on-live. Efter deltagelse viser det en masse positive reaktioner. Læringen og kompetenceudviklingen har efterfølgende vist sig at være stik modsat af hvad kursisterne selv havde regnet med. Adoption & Microsoft 365 Konsulent, Daniel Hillebrand Hansen, siger i interviewet: 

“Det viser sig faktisk, at vores on-live kurser har scoret bedre på evaluering end forventet. Det kan have noget at gøre med at det stadig har været muligt at deltage i kurser under corona. Jeg tror, vi har fået overbevist folk om at on-live kurser er lige så gode som fysiske kurser.” 

Den positive respons har givet os en meget positiv oplevelse og resulteret i at vi har valgt at fortsætte med on-live kurser. 

Her er en række fordele, som du vil få gavn af ved at tage et on-live kursus: 

  • Du har mulighed for større fleksibilitet til andre ting gennem vores on-live kurser.  

  • Det er tidsbesparende at tage on-live kurser, da du eksempelvis ikke er nødsaget til at bruge lang tid på transport. 

  • Du behøver ikke sidde til kurset i dit fineste puds, men derimod kan du være afslappet. 
    
  • Du kan tilgå din arbejdsmail og besvare mails eller andre arbejdsopgaver under kurset. 

  • Du får længere pauser og mulighed for at arbejde mere med systemerne på egen hånd. 

 

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO