omsæt teknologi til forretningsværdi

Omsæt teknologi til forretningsværdi


Med Office 365 lanceres nye og innovative services og teknologier hele tiden, og fælles for dem er at de kan bidrage til at øge effektivitet, reducere tidsforbrug samt skabe værdi og tilfredshed for medarbejdere. Det kan dog være uoverskueligt at vurdere hvilke teknologier, der har størst potentiale for lige netop jeres virksomhed, samt hvorledes de bør udrulles og implementeres for den optimale gevinstrealisering. Derfor tilbyder vi jeres virksomhed indsigt og uddannelse i netop de muligheder, som kan skabe værdi for jer.

Hos PeopleNet brænder vi ikke kun for Office 365, men også særligt for at brugerne får det bedste personlige udbytte af teknologierne. Uanset om I er i overvejelsesfasen, eller om I allerede har opdateret til Office 365, anbefaler vi at få brugerne med på rejsen så tidligt som muligt, for at kunne opnå størst mulig værdi af jeres Office 365 investering. Til dette har vi udviklet en service, med hvilken I vil opnå et vedvarende produktivitetsudbytte på både medarbejder-, afdelings- samt organisationsplan.

PeopleNets Office 365 Academy er en service, der arbejder ud fra et mål om at sikre at vores kunder får mest muligt ud af deres Office 365-investering. For at muliggøre dette, er det essentielt at brugerne tager teknologien til sig. Til dette har vi udarbejdet en række materialer, der er vejledende i forhold til at anvende de forskellige tjenester og funktioner, samt motiverende kommunikationsressourcer, der ansporer til ibrugtagning. Udover vores standardiserede materiale, tilbyder vi desuden at udvikle skræddersyet undervisning og materiale, hvis I har behov for noget, der er ud over det sædvanlige. 

Foruden alt dette, kommer vores fagkyndige konsulentbistand samt undervisning, der er essentielt for successen af jeres Office 365-implementering. Bag Office 365 Academy står et team af eksperter, der er klar til at lede jeres virksomhed sikkert gennem hele implementeringsprocessen, fra strategi til udrulning.

Book et uforpligtende møde og hør mere om Office 365 Academy, så I er sikre på at få mest muligt ud af jeres investering.

Book et uforpligtende møde
Se alle vores Office 365 kurser