Ny Microsoft 365 læringsportal med fleksibel tilgang

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 11. august 2021
Opdateret den: 1. november 2021

Fleksibelt, let tilgængeligt og repeterbart koncept

Hos PeopleNet har vi henover sommeren arbejdet hårdt for at udvikle en ny og spændende Microsoft 365 læringsportal, som vi har glædet os meget til at introducere dig til! Konceptet vil fremadrettet være en fast del af vores produktsortiment. 

Vores nye koncept er fleksibelt, let tilgængeligt, repeterbart og kan give dig og dine medarbejdere en højere digital kompetenceudvikling. 

Mikkel Kjærsgaard er Adoption og Microsoft 365 Konsulent og er, sammen med Daniel Hillebrand, ansvarlig for Microsoft 365 læringsportalen. I denne artikel fortæller Mikkel Kjærsgaard om konceptet, og hvad det indebærer.

Hvad indebærer den nye Microsoft 365 læringsportal?

Læringsportalen er en applikation, som i første omgang implementeres i din virksomheds Microsoft Teams. Gennem applikationen kan man tilgå en række videoer inden for en række forskellige områder. Mikkel Kjærsgaard udtaler blandt andet følgende:

“Når man har adgang til applikationen får man, på startsiden, et overblik over de forskellige videoer, som man kan tilgå. Når man klikker på et modul, eks. Word, bliver man ledt videre til Word kurset, hvor der her er et overblik over de forskellige emner/områder, som man kan se videoer om.” 

Mikkel Kjærsgaard pointerer, at en essentielt del af konceptet netop er, at man ikke behøver at se en video fra start til slut, men at man frit kan vælge lige den video, som viser den udfordring, som man står overfor. Da videoerne ligger i Teams betyder det også, at de kan tilgås på alle enheder, som har Teams applikationen.

Når man klikker på et område, eks. “Start Word”, bliver man ledt videre til videoen startside og man kan nu efterfølgende se videoen om hvordan man starter Word.

 

Videoerne kan tilgås på alle tidspunkter, og kan ses igen og igen efter behov.  

På nuværende tidspunkt er der 19 tilgængelige kurser i applikationen, som kan tilgås. Blandt andet kan du få adgang til Microsoft 365 Introduktion, Microsoft Teams, Excel, Power Apps, Power Automate og SharePoint. Der vil løbende blive udviklet flere kurser, som fremadrettet kan tilbydes.

Læringsportalen er udviklet til at motivere medarbejdere med henblik på at vedligeholde, og videreudvikle deres eksisterende kompetencer indenfor Microsoft. Samtidig kan det også benyttes af nye medarbejder, som skal i gang med at bruge værktøjerne første gang. Dermed er læringsportalen i Teams målrettet flere medarbejdergrupper samtidigt.

Microsoft 365 læringsportalen kan blive en vigtig del i forhold til at skabe personlig værdi for den enkelte, et højere digitalt og teknisk niveau blandt medarbejderne og dermed også mere værdi for hele virksomheden på den lange bane.

Konceptet er målrettet virksomheder og ikke enkeltpersoner.

Vil du læse mere om vores e-learning, så klik her.

Hvordan adskiller Microsoft 365 læringsportalen fra Microsoft 365 Academy og E-learning?

Hvis du allerede har kendskab eller abonnere på Microsoft 365 Academy, ville du nok stille spørgsmålet: Hvordan er der forskel på E-learning og Microsoft 365 Academy? 
 
Microsoft 365 Academy er on-live kurser i Microsoft 365 med fast dato og tilknyttet underviser. On-live kurserne i Microsoft 365 Academy varer 1 time med en tilknyttet underviser, som introducerer kursisterne til funktionerne i Microsoft 365. Når du er abonnent i Microsoft 365 Academy har du adgang til 21 kurser for DKK 2.500 ex. Moms om året, som du frit kan tilmelde dig efter behov. Du kan både tilmelde dig Microsoft 365 Academy, som virksomhed eller som enkelt person. 

Microsoft 365 læringsportal, er ét samlet værktøj, hvor du kan tilgå video-materiale om de forskellige værktøjer og tjenester, som du kan se og tilgå, når det passer ind i dit program. Der er forskellige emner inden for hvert værktøj/tjeneste med dertilhørende herunder opgaver og test, som du kan benytte dig af. Konceptet ligger en god bund for dine medarbejderes kompetenceudvikling, og kan være et godt springbræt for deltagelse i vores almindelige kurser efterfølgende.  

 

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO