Hvad er Sharegate

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 17. september 2018
Opdateret den: 12. april 2021

Hvad er Sharegate

Hvorfor anvende Sharegate?

Sharegate er et migreringsværktøj, som muliggør simple og effektive migreringsprocesser. Med Sharegate kan du migrere indhold direkte til den seneste version af SharePoint eller Office 365 helt uden nedetid.

I denne guide bliver du kort introducerer til Sharegates rapporteringsdel, samt hvordan du kan importere og eksportere indhold til og fra Sharegate.

Kom i gang med Sharegate

Sharegate kan køre på en almindelig klientmaskine og kræver ingen server-side installation. Sharegate understøtter SharePoint 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 og Office 365.
Med Sharegate kan du migrere så meget data, som du ønsker. Der er således ingen begrænsning i antallet af site collections, dokumenter, liste elementer eller domæner.

  Import og eksport

  Du kan importere forretningens netværksdrev til SharePoint og rette metadata med Excel inden importen. Herefter kan du eksportere SharePoint indhold som mapper med metadata i Excel.

  Rapportering

  Sharegate har en rapporteringsdel, hvor du blandt andet kan administrere brugerrettigheder og få et overblik over ubenyttet indhold samt størrelser på dokumenter og lister. Der følger som udgangspunkt standardrapporter med Sharegate, men det er nemt at tilpasse disse rapporter eller oprette sine egne.


  Kontakt

  For nærmere information, kontakt venligst
  Business Solutions Advisor Karsten Mottlau

  Evelyn Farlov
  Kursuskoordinator

  __________

  +45 7021 4445
  koordinator@peoplenet.dk
  Adm. direktør, Claus Friis Pedersen

  Katrine Trane
  Kursuskoordinator

  __________

  +45 7021 4445
  koordinator@peoplenet.dk

  Følg os på

  Brug for mere information?

  Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

  Image

  Claus Friis Pedersen

  Partner og CEO