hvad er sharegate

Hvad er Sharegate

Sharegate er et migreringsværktøj, som muliggør simple og effektive migreringsprocesser. Med Sharegate kan du migrere indhold direkte til den seneste version af SharePoint eller Office 365 helt uden nedetid.

Sharegate kan køre på en almindelig klientmaskine og kræver ingen server-side installation. Sharegate understøtter SharePoint 2003, 2007, 2010, 2013, 2016 og Office 365.
Med Sharegate kan du migrere så meget data, som du ønsker. Der er således ingen begrænsning i antallet af site collections, dokumenter, liste elementer eller domæner.

  Import og eksport
  Du kan importere forretningens netværksdrev til SharePoint og rette metadata med Excel inden importen. Herefter kan du eksportere SharePoint indhold som mapper med metadata i Excel.

  Rapportering
  Sharegate har en rapporteringsdel, hvor du blandt andet kan administrere brugerrettigheder og få et overblik over ubenyttet indhold samt størrelser på dokumenter og lister. Der følger som udgangspunkt standardrapporter med Sharegate, men det er nemt at tilpasse disse rapporter eller oprette sine egne. 


  Se alle Sharegate kurser

  Seneste SharePoint posts


  Hvad er Sharegate

  Sharegate kurser

  På kurset gennemgås de forskellige funktioner i Sharegate. Vi kigger både på rapporteringsdelen og på selve migreringsværktøjet. Vi gennemgår migrering mellem SharePoint on premises og Office 365 og vi kommer gennemgår også brugerdefinerede elementer.