hvad er powerapps

Hvad er PowerApps

PowerApps er en platform, der samler softwaretjenester og apps, fra hvilken du let kan bygge virksomhedsapps, eller tilpasse de apps du allerede bruger. Brug en af de mange tilgængelige skabeloner, eller byg din app fra bunden.

PowerApps er en nem og hurtig måde at oprette mobiltilpassede apps til Office 365. Man er ikke begrænset til at benytte SharePoint lister, men kan udvide med forskellige datakilder. Der er integration til Yammer, Salesforce, Twitter, Facebook, Google Drev, Dropbox og Dynamics 365 for at nævne nogle stykker. Det er også muligt at oprette forbindelser til egenudviklede APIer.

PowerApps følger gratis med Office 365 hvis du har en af deres Enterprise planer, Business Essentials plan eller Premium plan. Ellers er der mulighed for at købe licens pr. bruger og en udvikler licens.

Der er flere måder at udvikle PowerApps på. Man kan starte ud på en brugerdefineret liste eller gå ind på PowerApps.com og starte med en skabelon eller fra bunden med en tom PowerApp. Når man har gemt sin PowerApp vælger man ”del” og her er der mulighed for at distribuere appen til enkelte brugere eller brugergrupper, samt udsende en e-mail om at appen er tilgængelig.

Det eneste brugeren skal gøre, for at benytte den ny app, er at hente programmet PowerApps til sin mobil eller tablet. Produktet findes både til Android og Apple devices. Når brugeren opretter forbindelse med sin Office 365 konto, vil den nye PowerApp ligge klar til download.


Se alle vores PowerApps kurser

Seneste PowerApps posts


Hvad er PowerApps

PowerApps kursus