Fra offline til online

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 18. marts 2020
Opdateret den: 5. november 2021

Kategori(er): 

#Nyheder

PeopleNet rykker kursus online

Fra mandag til onsdag skulle SharePoint Superbruger kurset on premis være afholdt i vores kursuslokaler på Kejsergade i indre København. Grundet regeringens anbefalinger og af hensyn til COVID-19 valgte PeopleNet at tilbyde kursisterne at afvikle kurset alligevel – i stedet via online undervisning. En løsning der viste sig at gavne alle parter.

Hvordan forløb undervisningen online?

Undervisningen blev afviklet via Microsoft Teams, hvori underviser Martin Bruhn oprettede en mødeindkaldelse til kursisterne. Herfra blev underviserens skærm delt, så kursisterne kunne følge med undervejs. Derudover blev der også anvendt fjernskrivebord. På den måde fik kursisterne adgang til PeopleNets kursusressourcer og servere. 
 
For at tage hensyn til den alternative undervisningsform sørgede Martin Bruhn for at holde flere og længere pauser, for at give kursisterne tid til at få frisk luft. Martin Bruhn gennemgik et emne og holdte derefter en opsamling med det formål, at kursisterne kunne stille relevante og opklarende spørgsmål, inden det næste emne blev præsenteret. Derudover anvendte Martin Bruhn forskellige digitale værktøjer, som understøttede og supplerede undervisningen på bedste vis.

Martin Bruhn fortæller, at det kan være en fordel at have to skærme i gang på samme tid, når man tager kurset. På den måde kan man både følge med i, hvad der sker på skærmen og samtidig arbejde i sit eget forum. Alligevel fremhæver eksperten, at det bestemt ikke er en nødvendighed, hvis man tager kurser online.

Hvordan er kvaliteten af undervisningen?

Martin Bruhn understreger, at det er let og ukompliceret at modtage undervisning online via Teams. 

Det er super nemt for kursisterne at være med på et online kursus. Jeg tager også forbehold og gennemfør derfor undervisningen i et nemt og overskueligt tempo, hvor alle kan følge med.”  
 
Derudover pointerer Martin Bruhn, at kursisterne får lige så stort udbytte af den digitale undervisning, som de ville have fået af den fysiske.

Fordelene ved online kurser

  • Du modtager undervisning, der er på niveau med almindelig undervisning 
  • Du forbedrer og udvider din kvalifikationer og kompetencer hjemmefra.
  • Du bliver mere fokuseret omkring indholdet på kurset.
  • Du undgår fysisk kontakt og risiko for at blive smittet med coronavirus eller at smitte andre.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO