Fortæl mig hvad du vil foretage dig funktionen i Office - Guide

Fortæl mig hvad du vil foretage dig funktionen i Office – GUIDE

Kom i gang med at bruge Office funktionen, Fortæl mig hvad du vil foretage dig.

Med sine mange funktioner, faner og bånd, giver Office-værktøjerne, Word, Excel, Outlook og PowerPoint, os masser af muligheder, når vi arbejder med dokumenter. Det kan dog betyde at der kan gå lang tid med at finde én bestemt funktion i mængden af tilgængelige knapper. Derfor har Microsoft lavet søgefunktionen ”Fortæl mig, hvad du vil foretage dig”. Navnet er ikke meget mere catchy på engelsk, hvor kommandoen hedder ”Tell me what you want to do”. Ikke desto mindre, er det et smart værktøj til hurtigt at finde den ønskede funktion.

Hvad enten du arbejder i Word, Excel, Outlook eller PowerPoint 2016 eller i Office 365, vil du se et søgefelt i toppen af båndet med en lille pære. Klik på feltet (eller på genvejstasten Alt+Q) og begynd at skrive et søgeord. Du vil se en dropdown-menu åbnes med søgeresultater. Brug musen eller piletasterne og Enter til at vælge den ønskede kommando.

I eksemplet foroven, søges der på ”Indsæt billede”. Som du kan se, kommer Indsæt billede-funktionen til syne øverst, og forneden fremgår andre eksempler med lignende navne. Du behøver altså ikke at være nøjagtig i din søgning, for at kunne finde en funktion du ikke kan huske hvad hedder.

Brug desuden funktionen som en genvejstast. Klik Alt+Q og indtast din kommando (såsom ”skift skriftfarve til blå”) og klik på Enter. Prøv at skrive i dokumentet og du vil se at skriftfarven nu er skiftet til blå.

Se alle vores Word kurser
Se alle vores Excel kurser
Se alle vores Outlook kurser
Se alle vores PowerPoint kurser

Seneste Office posts


Office 365 kurser