FÅ TIPS OG TRICKS:

Eksporter dine Teams chats

I nogle tilfælde kan man have behov for at dokumentere de samtaler, man har skrevet med sine kollegaer, samarbejdspartnere eller chef i Teams. Spørgsmålet er så bare, hvordan man lige får gjort det.

Der findes flere forskellige måder at gøre det på alt efter, hvilken stilling du har i den virksomhed, du er i.

For Teams administratorer

Som Teams administrator kan du lave en content search fra administrationscenteret. Her kan det være muligt for administratorerne at eksportere de nødvendige informationer. Er du ikke administrator, bør derfor finde vedkommende, hvis du ønsker at eksportere dine samtaler i Teams på denne måde.

Er du interesseret i at høre mere eller sidder du, som administrator og har behov for den sidste vejledning, kan du kontakte vores specialist Daniel Hillebrand Hansen på dhh@peoplenet.dk.

For den almindelige medarbejder

Er man ikke interesseret i at gå gennem sin administrator for at få sine samtaler på Pdf, er der to følgende muligheder.

1. Kopi af samtale

Du holder højre hjørne på musen nede og markerer den samtale, eller den del af den samtale du gerne vil dokumentere. Herefter kan du indsætte det i et Word dokument, Outlook eller OneNote.

Du skal dog være opmærksom på, at layoutet vil blive som følgende:

2. Brug screenshots

Et alternativ kan være at tage screenshots fra samtalen og sætte dem sammen i et Word dokument, og herefter konvertere det til en Pdf-fil om nødvendigt. Fordelen ved at indsætte screenshots er, at man bedre får et overblik over samtalens flow.

Vælger man at tage screenshots kan man tage flere billeder og sætte dem sammen, hvis samtalen er længere.


Se alle vores Teams kurser her!

   


  Seneste Office 365 posts


  Er du interesseret i mere viden så læs videre i vores blogs. Her vil du finde flere tips og tricks til, hvordan du kan bruge de forskellige tjenester i Microsoft 365 pakken.

  Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få flere kompetencer i Microsoft tjenester.

  RING TIL OS
  SKRIV EN MAIL