Effektiviser og automatiser dine forretningsprocesser

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 5. maj 2021
Opdateret den: 1. november 2021

Automatiseringen fortsætter frem

Automatisering bliver efterhånden brugt i flere forskellige sammenhæng og til mange forskellige processer rundt omkring i virksomhederne. Flere får stadig øjnene op for Power Platformens muligheder både i forhold til applikationsudvikling, men også i relation til Power Automate, hvori man netop udvikler de fermøse workflows. 

I denne korte artikel udtaler ekspert Michelle Petersen sig om fordelene ved automatisering samt sine anbefalinger til dem, der skal i gang med at automatisere.

Anbefaling fra ekspert inden du går i gang

Power Platformen er indenfor de seneste år, blevet lang mere udbredt og dermed en fortrukken platform rent automatiseringsmæssigt. Stadig er der mange, som endnu ikke er kommet i gang med platformen, og derfor har behov for råd og vejledning til at komme i gang. Michelle Petersen er ekspert inden for området, og arbejder til daglig med at hjælpe vores kunder i gang med at bruge platformen. Ekspertens anbefalinger bunder derfor i flere års erfaring.  
 
”Det er min klare anbefaling, at man søger vejledning og rådgivning, når man skal i gang med Power Platformen for første gang. Tankegangen hos de fleste kunder er, at blive så selvstændige som muligt på sigt og dette kan man ikke blive uden kyndig vejledning fra specialister og eksperter i opstartsprocessen” udtaler Michelle Petersen. 
 
Hvis man fremadrettet skal lave workflows på egen hånd, er det også Michelle Petersens klare anbefaling, at man tager et kursus. Et kursus giver den grundlæggende viden, kompetencer og forudsætninger for fremadrettet at kunne oprette og skabe de rigtige workflows.

Automatisering sikrer tidsbesparelse og information

Ifølge Michelle Petersen giver automatiseringsprocesserne stort udbytte på flere forskellige niveauer, både i forhold til oplæring af nye medarbejdere, generel effektivisering samt sikring af informationsstrømme.  

Det sparer de ansatte en masse tid, hvis de anvender løsninger, som er skræddersyet til den enkelte afdelings behov kontra et generelt system, som de forsøger at få alle afdelinger til at anvende. Det er også "småting" som informationsstrømme der bliver sikret, ved at opsætte de her automatiske processer, som derved sikrer at information bliver sendt ud til alle relevante parter”.  
 
Overvejer du, at automatisere nogle af processerne i din virksomhed? Er du itvivl om, om det kan give det udbytte I har behov forSå kan vores eksperter hjælpe jer! 

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO