6 gode grunde til at din virksomhed skal vælge Azure

Gå ikke glip af ny viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Udgivet den: 7. april 2021
Opdateret den: 1. november 2021

Kategori(er): 

#Azure
#Nyheder

Azures mange muligheder

Mange virksomheder, rundt omkring i verden, har allerede fået øjnene op for det kæmpe potentiale, der er ved at have sine forretningsløsninger i skyen blandet andet ved bruge Azure.

Med Azures mange integrerede cloud services får virksomhederne mulighed for at udvikle og udgive komplekse applikationer på en let og elegant måde. Azure understøtter mange forskellige systemer og enheder, hvilket giver virksomhederne mulighed for at bruge de teknologier, som de er mest trygge ved.

Vores ekspert, Nick Kisbye Hansen, har samlet 6 gode grunde til, hvorfor du bør anvende Azure, som en del af din forretningsmodel.

6 gode grunde til at vælge Azure

Som nævnt findes der mange gode årsager til at vælge Azure. Vores ekspert Nick Kisbye Hansen, har samlet et overblik over nogle af de fordele, som han mener er essentielle i forhold til at vælge Azure.

  • Omkostningseffektiv platform - Med Microsofts pay-as-you-go prismodel, betaler du kun for de ressourcer, du bruger på Azure. Dette betyder, at Azure håndterer al IT administration for dig, som for eksempel opdatering af systemer og sikkerhed. Yderligere slipper du for at bekymre dig om overinvesteringer i IT-udstyr, idet Azure skalerer op og ned alt efter hvor meget trafik, der er på dine applikationer. Dette betyder også at dine servere bliver håndteret af certificerede IT-professionelle døgnets 24 timer, og du kan derfor læne dig tilbage og fokusere på andre opgaver og projekter.
  • IT-sikkerhed - Din data vil altid være i trygge hænder, når du anvender Azure. Azure er anerkendt af EUs datamyndigheder for at overholde gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger. Azure har defineret deres egen sikkerhedsstandard - "Security Development Lifecycle" - som deres data er bygget op omkring. Det betyder, at sikkerhed altid kommer først i den måde, de designer deres services på. Azure var også de første til at implementere de nyeste ISO standarder indenfor Cloud Privacy, hvilket betyder, at Azure kan tilbyde det bedste i forhold til datasikkerhed.
  • Skalerbarhed - Som nævnt tidligere, så op- og nedskalerer Azure dine applikationer i forbindelse med pay-as-you-go prismodellen. Dette kan være vigtigt for virksomheder med svingene trafik på deres applikationer. Hos Azure er du sikker på at din applikation altid kan følge med dit behov og kører stabilt, så du ikke potentielt mister kunder eller omsætning. Azure har også sørget for at optimere deres services, så de er så hurtige som muligt, hvilket frigiver flere ressourcer til de ting, der betyder noget.
  • Gode muligheder for hybride løsninger - Azure har en unik fordel, fordi de har skabt en pålidelig platform, hvor man nemt kan oprette forbindelse mellem skyen og on-premises miljøer. Dette betyder, at du som virksomhed kan have nogen ting på dine on-premises miljøer og flytte andre ting op i skyen, uden at du er begrænset af, at de ikke kan kommunikere sammen.
  • Nem integration med andre Microsoft services - Virksomheder, der allerede har deres gang i Microsoft værktøjer såsom Microsoft 365, Outlook og SharePoint, vil opleve, at Azure åbner op for mange nye muligheder. Da Azure er bygget på samme platform, kan man nemt og bekvemt integrere de andre værktøjer i ens Azure applikationer og kommunikere på tværs af de forskellige services i organisationen, hvilket giver en masse fleksibilitet. Det betyder samtidig også, at man kan sammensætte komplekse løsninger til alle de behov, som en virksomhed måtte have.
  • Identity og Accss Management (IAM) - Med Azure kan du som virksomhed sørge for, at medarbejderne i organisationen kun kan se den information, der er relevant for dem. IAM kan håndteres helt ned på den enkelte ressource i Azure, hvilket giver dig fuld kontrol over, hvem der kan styre hvad. Dette betyder også, at du og din virksomhed kan spare ressourcer på sikkerhedshåndtering og have en mere agil virksomhed, som nemt kan omstille sig i fremtiden, samtidig med at I lever op til de standarder, som er påkrævet af myndighederne såsom GDPR.

Disse 6 grunde er nogle af de mange grunde til, at flere og flere virksomheder vælger at udnytte de muligheder som Azure giver dem, til at bygge skalerbare og sikre cloud applikationer.

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO