Arbejdsgivere der sidder foran hver sin computer skærm og arbejder

Microsoft Teams: Nyheder i 2021

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med i vores nyheder, events og webinarer.

Udgivet den: 7. december 2020
Opdateret den: 17. januar 2023

Behold din opkaldskvalitet, når du arbejder hjemme med de nye Microsoft Teams calling features

Flere og flere vælger at holde online møder og ringe via Teams – både fordi der arbejdes på forskellige lokationer, man spare tid og fordi kvaliteten er den samme. Undersøgelser viser, at møderne kun tager ¼ af den tid det ville tage at afholde et almindeligt møde. Dette er et klart bevis på, hvordan digitaliseringen kan være med til at optimere og effektivisere vores tid.

Microsofts nye opdateringer i Teams Calling, gør det nemmere for både medarbejdere og organisationer at bevare og styrke kvaliteten af opkald på Teams.

Blandt andet kan du se frem til følgende features

  • Gem dine opkald i OneDrive og SharePoint: At optage og gemme sine opkald kan være en fordel, hvis man laver en brainstorm eller skal idégenere til et nyt koncept, kampagne, produktionsforløb, osv. Med den nye funktion kan Teams Administratorer udnytte den integration, som løber mellem Teams, SharePoint og OneDrive, og dermed vælge hvor optagelserne skal gemmes, så de kan bruges igen og igen.
  • Skift mellem mobil og desktop: Undervejs i et møde kan man have behov for at skifte mellem sin desktop og mobil, hvis man f.eks. skal videre til et andet møde på en ny lokation, hvis man er forsinket osv. I starten af 2021 kan du skifte mellem din mobil og desktop gennem en ny interface, som bliver lanceret i Teams.
  • Lav datastrømning: De fleste har prøvet at sidde til et Teams møde, hvor internetforbindelsen har været svag og skabt udsving på både billede og lyd. Ofte er det fordi det kræver lidt ekstra at holde videomøder. I starten af 2021 kan man justere den mængde af data, som anvendes i forbindelse med videoopkald, og du kan dermed tilpasse dataen efter, hvor stabil din wifi-forbindelse er.
  • Sammenflet opkald: Det er allerede muligt at sammenflette opkald, dvs. hvis du har en samtale med din kollega, og din chef ringer med et input elle noget relevant, som begge skal høre, kan man sammenflette opkaldet til et. På den måde kan man simplificere opkaldet. Denne funktion er  tilgængelig på PSTN og VoIP opkald.
  • Overførsel af opkald: Hvis man er ansat som receptionist eller ansvarlig for at besvare opkald, er det altafgørende at det opkald, man overfører eller sender videre til en anden medarbejder, går igennem. Den nye opdatering sørger for, at hvis opkaldet ikke går igennem, bliver det sendt tilbage til der, hvor det kom fra, i stedet for at blive smidt af linjen. Dermed er man sikret, at man ikke mister nogle opkald.

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Medarbejderbillede af Claus Friis Pedersen, CEO hos PeopleNet.

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO