Microsoft Egde internetbrowser – Derfor bør du bruge den

Tilmeld nyhedsbrev

Og gå ikke glip af ny viden om den digitale arbejdsplads

Udgivet den: 20. oktober 2021
Opdateret den: 9. maj 2022

læsetid: 3 minutter

Kategori(er): 

#Nyheder

Hvad er Microsoft Edge?

Microsoft Edge internetbrowser - Derfor bør du bruge den.

Microsoft Edge er en internetbrowser med nye værktøjer, som giver dig tophastighed, privat sikkerhed og en produktiv internetsøgning. Microsoft Edge kan tilgås på telefon, computer m.fl. og er med til at give dig en bedre oplevelse, når du søger på internettet. Du får, med Microsoft Edge, mere kontrol over dine personlige oplysninger samt mulighed for annonceblokering.  

Microsoft Edge browseren er skabt til at skabe sikkerhed for i dit privatliv. Men hvordan er Microsoft Edge anderledes fra de eksisterende browsere, og hvorfor bør du vælge denne?

Artiklen fortsætter længere nede.

Sådan bruger du Microsoft Edge

Hvis du dagligt, har behov for mere kontrol over personlige oplysninger og ønsker hurtighed kan Microsoft Edge være løsningen.

I Microsoft Edge indstillingerne kan du selv vælge, i hvor høj grad dine personlige oplysninger skal sikres. Du kan med browseren undgå at blive sporet og dermed forblive privat online. Søge trygt og nemt efter det du ønsker, tilpasse dine foretrukne tilføjelsesprogrammer, rydde din browserdata når du lukker Microsoft Edge og meget andet. 

Første step i processen er, at installere Microsoft Edge på din computer og derefter synkronisere data til diverse enheder. Når du har installeret og åbnet programmet, ses der 3 prikker oppe i højre hjørne af skærmen, hvor du kan vælge “Indstillinger” som et af de mange punkter.

Du har blandt andet mulighed for at gøre Microsoft Edge til din startbrowser ved punktet “Standardbrowser” til højre på skærmen. Under “Persondata, søgning og tjenester”, kan du regulere dataindsamlingen til, i hvor høj grad du ønsker din internetsøgning beskyttet. Derudover kan du også slette data, eller vælge hvilke data der skal fjernes, når Microsoft Edge lukkes ned.

Dette er bare en lille del af de fede features, du kan opleve med Microsoft Edge – der findes mange flere muligheder med internetbrowseren. 

Microsoft Edge og Google Chrome

Der eksisterer flere store internetbrowsere på markedet. Google Chrome er blandt andet et eksempel herpå, men Microsoft Egde er også blandt de største.

En af de mere markante forskelle mellem Microsoft Edge og Google Chrome, er blandt andet, at Google Chrome derimod ikke har de samme kvalifikationer med sikkerhed, når du søger på internettet. 

Microsoft Edge og Google Chrome minder meget om hinanden, når vi snakker om hastighed og enkelthed. Chrome er hurtig, meget anerkendt og let tilgængelig, hvor Edge også er hurtig, men derimod er mere sikker og beskytter dine personlige oplysninger og privatliv.  

Hvis du foretrækker mere privatliv, tryggere rammer om dine personlige oplysninger og en mere sikker brugervenlighed så skal du vælge Microsoft Edge som din fortrukne internetbrowser. 

Her er 5 gode grunde til, at du skal vælge Microsoft Edge fremfor Google Chrome: 

  1. Effektivisering af beskyttelse af personlige oplysninger
    
  2. Mulighed for en mere personlig browser

  3. Højere sikkerhedsniveau 

  4. Blokering af online sporing 

  5. Maksimering af hastigheden når du søger i browseren 

Microsoft Edge skaber værdi for dig og din virksomhed

Men hvilke egenskaber skal en internetbrowser egentlig have for at den skaber værdi for i din virksomhed?

Microsoft Edge skaber værdi i din virksomhed, fordi dine medarbejdere kan føle sig trygge ved at søge i internetbrowseren. Derudover skaber browseren sikkerhed og hurtighed som ikke er set fra Microsofts side før, hvilket øger effektiviteten i arbejdsprocessen. 

En investering i Microsoft Edge vil gavne dig og dine medarbejdere på et helt andet plan end set før.

Udvid dine kompetencer - få overblik over vores kurser

Følg os på

Brug for mere information?

Så ta' fat i Claus eller en af vores andre flinke medarbejdere.

Image

Claus Friis Pedersen

Partner og CEO