Kirstine Alice Sønke

Kursuskoordinator


Ansvarsområde og beskæftigelse: Kirstine er kursuskoordinator og har det daglige ansvar for at afvikle kurserne med henblik på kursusplanlægning, koordinering af ressourcer samt praktiske opgaver. Kirstine varetager også mindre administrative opgaver og sørger for personale og kursist forplejning samt indkøb.
 
Arbejdstilgang: Kirstine går altid struktureret til værks. Hun nyder at arbejde selvstændigt og at skabe overblik over deadlines, lave to-do lister samt at være PeopleNets ansigt udadtil. Kirstine værdsætter den gode stemning på kontoret, den flade struktur og at PeopleNet indeholder mange kvaliteter trods virksomhedens størrelse. Som person og kollega er Kirstine selvstændig, udadvendt og arbejdsom. 
 
Fun factKirstine bor 300 meter fra PeopleNet og møder altid på slaget. 
 
Fritid: Når Kirstine ikke er på arbejde, er hun sammen med sine 4 roommates, veninder eller familie. Derudover træner hun i fitness.


Kontaktinformationer


no-mand

"Jeg trives rigtig godt i et dynamisk miljø, hvor service og samarbejde går hånd i hånd. Hvis jeg tilmed kan give vores kunder et smil på læben, er jeg i mit es."