Katrine Elvira Trane – Kursuskoordinator

Featured image

Katrine Elvira Trane

Kursuskoordinator


Ansvarsområde og beskæftigelse: Katrine er ansvarlig for kursuskoordinering i PeopleNet, herunder varetagelse af kursustilmeldinger og planlægning af kurser og undervisere. Derudover er Katrines ansvarsområder indkøb samt diverse administrative opgaver, såsom materialeudskrivning, kursusevalueringer og –beviser samt personaleforplejning.

Arbejdstilgang: Katrine arbejder meget struktureret og er glad for lister, som giver en overskuelig oversigt over, hvilke arbejdsopgaver hun skal nå i løbet af sin dag. Katrine er glad for at have differentieret arbejdsopgaver, således at ingen arbejdsdage er ens. Som person er Katrine meget pligtopfyldende, åben og ansvarlig.

Fun fact: Katrine har altid været fascineret af kuglefisk. De hænger derfor i udstoppet form på hendes værelse og i hendes stue.

Fritid: I sin fritid spiller Katrine badminton. Katrine er glad for at drikke kaffe og spise ude sammen med veninderne. Desuden synes Katrine, at Asien og andre kulturer er virkelig spændende, og hun er derfor virkelig glad for at rejse.


Kontaktinformationer
"Jeg arbejder meget struktureret og sætter stor pris på at være i et afslappet arbejdsmiljø med en god og solid atmosfære."